HomeFeaturedFocusDisplay atipic pentru LG G4

Display atipic pentru LG G4

Din categoria bârfelor despre viitorul flagship al celor de la LG și totodată unul dintre cele mai așteptate Androide din viitorul apropiat, o nouă infomație apare, cu aceeași rezervă legată de proveniența sa, total neoficială și din surse îndoielnice. Asta dacă pleiada de zvonuri despre LG G4 de săptămâna trecută nu vi s-a părut suficientă și aveați nevoie și de detalii ceva mai tehnice.

Se pare că ecranul viitorului terminal de top va avea dimensiunea ușor atipică de 5,6 inchi. Eu o văd ca pe o mișcare ușoară a graniței dintre smartphone și phablet, care se găsea până acum la 5,5 inchi. LG pare a-și asuma o mică creștere a dimensiunii ecranului (despre a cărui rezoluție încă nu se știe nimic, dar nu m-ar mira ca aceasta să răzbată în câteva zile), dar care asigură rămânerea în clasa generică a smartphone-urilor și detașarea de phablet. Acolo unde, dacă e să luăm de bune aceste zvonuri, va exista și un LG G4 Note. Vom vedea!

Informația legată de dimensiunea ecranului a venit pe filiera @OnLeaks, sursă care a mai scăpat săptămâna trecută și câteva fotografii cu LG G4.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep