HomeFeaturedFocusMultiPad Consul 7008 4G, tableta de la Prestigio pentru zona business

MultiPad Consul 7008 4G, tableta de la Prestigio pentru zona business

Chiar dacă am o problemă de ordin personal cu conceptul de tabletă business (și asta pentru că nu prea văd eu tableta ca un produs pentru segmentul business), nu pot să nu remarc eforturile producătorilor în această direcție. Iar MultiPad Consul 7008 4G este cea mai nouă tentativă țintită de Prestigio înspre mediul de afaceri.

Acest lucru se regăsește și în aspectul fizic, la care va atrage atenția linia atipică pentru Prestigio și inserția metalică menită să confere o tentă premium, dar și conectivitatea LTE. Din punct de vedere tehnic se remarcă un chipset pe arhitectură de 64 biți, Qualcomm Snapdragon 410, cu procesor quad-core de 1,2 GHz, o memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 8 GB (la care se adaugă încă 200 GB de memorie cloud, prin intermediul aplicației Prestigio MultiCloud) și un ecran IPS HD (1280 x 800 pixeli) de 8 inch. Alte date tehnice includ o cameră foto principală de 2 megapixeli, una frontală de 0,3 megapixeli, un Android KitKat 4.4 și un acumulator de 3700 mAh.

Putem spune că și la nivel de aplicații preinstalate se remarcă această orientare, deși aici Prestigio a rămas în linia clasică, este amprenta lor consacrată. Însă, de asemenea, și la nivel de preț se vede că Prestigio MultiPad Consul 7008 4G țintește sus, ea fiind disponibilă în magazinele de specialitate la prețul de 849 lei.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep