HomeFeaturedFocusFree download: public preview pentru Microsoft Office 2016 for Mac

Free download: public preview pentru Microsoft Office 2016 for Mac

office for mac

Trebuie să recunosc că Microsoft face în ultima vreme o grămadă de mișcări interesante legate în primul rând de oferirea de soluții proprii pentru platformele competiției. Cea mai recentă este lansarea programului Public Preview for Microsoft Office 2016 for Mac prin care orice utilizator de Mac interesat poate să descarce pachetul (2.5 GB) și să îl instaleze/folosească.

Surprinzător (sau poate nu?) nu e nevoie de niciun cont de Office 365 pentru folosirea build-ului preview de Office 2016 for Mac.

Ce se poate vedea în acest build de test pentru Office 2016 for Mac este noua interfață Microsoft Office pe care deja o știm de pe Windows, optimizarea ei pentru display-uri Retina, sincronizare cu iCloud. În pachet se găsesc Word, Excel, PowerPoint, OneNote și Outlook for Mac users.

La fiecare 60 de zile ar trebui să vină o versiune nouă care să fie descărcată și instalată automat. Până când se va lansa versiunea finală de Office 2016 for Mac, actuala versiune preview va rămâne gratuită.

M-am apucat și eu de descărcat, după ce o instalez și mă joc cu ea revin cu impresii. Un mic sfat: pentru limba română nu veți putea descărca Office 2016 for Mac așa că schimbați site-ul pe cel US.

Pentru download folosiți link-ul de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep