HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge prezentate oficial in Romania

Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge prezentate oficial in Romania

Dacă ar trebui să rezum într-un singur cuvânt cum a fost aseară la evenimentul oficial de prezentare a celor două terminale de top ale coreenilor în România, răspunsul ar fi unul singur: gălăgie. Trebuie să îmi ascultați acest of. Mi se pare tare aiurea ca într-un loc în care, cel puțin în teorie, se adună reprezentanți ai presei de specialitate și parteneri de afaceri de-ai Samsung, atmosfera să fie comparabilă cu cea dintr-un târg de țară, la fel cum consider de-a dreptul nesimțire comportamentul unor colegi care pur și simplu răcneau și hăhăiau într-un stil care îl face pe Becali să pară un copil din corul MiniSong! Gata, m-am mai răsuflat puțin! Ba nu, mai trebuie să spun că, în condițiile în care o prezentare chiar interesantă ca cea a lui Colin Wright abia a putut fi auzita de hărmălaia unora, pretențiile acelorași indivizi, pe care le-am auzit pe acolo, că lumina e prea nu știu cum pentru poze, că e fum, că tremură proiecțiile sau că e sunetul prea tare, sunt cam aiurea.

Revenind la cele două telefoane, nu am ce noutăți să vă spun, din punct de vedere tehnic despre Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 edge (da, era scris cu literă mică în materialele de la eveniment). O să vină și informații în premieră, via Ionuț, care deja butonează versiunea edge. Comercial vorbind, cele două smartphone-uri vor fi disponibile la precomandă începând cu această săptămână,  în rețelele retailerilor și operatorilor parteneri Samsung și vor putea fi achiziționate începând cu a doua parte a lunii aprilie. Vodafone s-a mișcat chiar mai rapid și a venit cu precizări mai clare:

Incepand de astazi, pana in data de 16 aprilie, utilizatorii Vodafone Romania pot inregistra pre-comenzile pentru noile Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 edge. Cele mai asteptate smartphone-uri ale momentului sunt disponibile acum la pre-comanda online si in reteaua de magazine, impreuna cu abonamentul RED 49, la pretul de 269 euro (TVA inclus), pentru Samsung Galaxy S6, respectiv 399 euro (TVA inclus), pentru Samsung Galaxy S6 edge. Utilizatorii care vor inregistra o pre-comanda pentru noile terminale vor primi, gratuit, si un incarcator wireless, in limita stocului disponibil. Noile smartphone-uri de la Samsung pot fi pre-comandate in magazinele Vodafone si online, pe https://www.vodafone.ro/shop/telefoane/samsung-galaxy-s6 si https://www.vodafone.ro/shop/telefoane/samsung-galaxy-s6-edge.

Revenind la eveniment în sine, pentru că poate s-a înțeles greșit la începutul acestui material, mie chiar mi-a plăcut.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep