HomeFeaturedFocusSamsung lanseaza oficial Galaxy Xcover 3

Samsung lanseaza oficial Galaxy Xcover 3

Se întâmplă într-o perioadă în care, după răcirea informațiilor comerciale legate de flagship-urile Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge, lumea începuse să facă supoziții și speculații legate de varianta mai dură și mai rezistentă a vârfului de gamă, modelul Galaxy S6 Active. Samsung alege să le ofere utilizatorilor mai dinamici, mai expuși condițiilor de mediu mai vitrege, sau pur și simplu mai neglijenți cu telefoanele lor un alt model care pune accentul pe rezistență, dar de această dată un mid-range, Galaxy Xcover 3.

galaxy x cover 3 1

Șansele ca acesta să nu se ridice la nivelul aștptărilor sunt mari, deoarece diferențele de ordin tehnic între standardele ridicate de Galaxy S6 și ceea ce are de oferit modelul Xcover 3 sunt imense. Vorbim despre un smartphone cu un procesor quad-core de 1,2 GHz, un ecran WVGA de 4,5 inchi, o memorie RAM de 1,5 GB, stocare internă de 8 GB, o cameră foto principală de 5 megapixeli și una frontală de 2 megapixeli, un acumulator de 2200 mAh (cam mic pentru un astfel de telefon) și un Android 4.4 KitKat cu promisiuni de Lollipop. Plus pleiada de funcții și caracteristici dedicate noținunii de telefon rezistent și sportiv: altimetru, busolă, capacitatea de a fotografia sub apă și certificările MIL-STD 810G și IP67, care îi asigură rezistența la praf, umiditate, apă sărată, șocuri, expunere îndelungată la soare și alte vitregii.

Nu și cunosc încă detalii de ordin comercial, dar sunt sigur că acestea vor ieși la suprafață rapid. Este o chestiune de zile.

via SammyHub

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep