HomeChestii VerziTesla lucreaza la extinderea autonomiei vehiculelor sale

Tesla lucreaza la extinderea autonomiei vehiculelor sale

Nu am mai vorbit de ceva vreme despre Elon Musk și Tesla, două nume foarte dragi mie și foarte importante în peisajul vehiculelor electrice, un domeniu de suflet. Acum apar mai multe informații despre îndrăznețul producător de vehicule cu motorizare electrică și vizionarul său conducător, pe care eu m-am gândit vi le prezint în speranța că vă voi trezi interesul pentru un domeniu de viitor, care s-ar putea dovedi foarte benefic pentru bunăstarea planetei.

Cei de la Tesla au dovedit mereu că se preocupă de clienții lor actuali, lucru destul de rar întâlnit în rândul producătorilor de vehicule clasice. O ultimă dovadă în acest sens este reprezentată de un update software OTA, anunțat chiar de către Elon Musk, pe care îl vor primi toți proprietarii de Tesla Model S, care se va întâmpla peste trei zile și care, cel mai probabil, va aduce îmbunătățiri în ceea ce privește optimizarea bateriei.

În paralel, rețeaua publică de încărcătoare Superchargers pentru vehiculele Tesla din Statele Unite a atins un număr de 2000 de unități, împărțite în 400 de stații de alimentare distincte. Este o realizare importantă pentru Tesla. Ca să aveți o idee, acestea au alimentat vehicule Tesla cu energie pentru aproape 140 de milioane de kilometri parcursi. Ca să vă dau și un motiv pentru care îmi place Tesla și omul care a înființat și conduce compania, toate aceste Superchargers folosesc energie solară și pot fi utilizate gratuit de către proprietarii de vehicule Tesla.

via Inhabitat

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep