HomeFeaturedFocusThe future of SEX is here

The future of SEX is here

image

Interesați? Am primit azi comunicatul de presă de mai jos și am zis că e destul de diferit de ceea ce am tot primit în ultimele zile ca să merite să vă spun și vouă despre el.

Ce este: Durexlabs. Se pare ce un proiect nou al Durex care schimbă regulile jocului cu o super descoperire tehnologică. E o declarație îndrăzneață ca să nu zic mai multe.

Cum o aplicație de smartphone poate să schimbe perspectiva pe care o avem cu tehnologia? Nu știu.

Durex, marca nr. 1 în lume pe piaţa produselor pentru îmbunătăţirea vieţii sexuale, anunţă că şi-a extins activitatea în domeniul tehnologiei digitale şi va lansa un produs, care ne va revoluţiona viaţa sexuală.

Durexlabs este primul pas important al companiei în piaţa digitală, iar obiectivul principal al acestei noi divizii de cercetare este să schimbe comportamentul social şi viaţa intimă a cuplurilor prin intermediul tehnologiei mobile.

Durexlabs va anunţa în scurt timp primul său produs care schimbă regulile jocului, o descoperire tehnologică ce-i va ajuta pe consumatori să atingă orgasmul. Tehnologia a fost dezvoltată în parteneriat cu antreprenorul în domeniul tehnologiei Susie Lee, CEO al Siren Mobile, una dintre companiile de top în lumea tehnologiei mobile. Experienţa de biochimist, biofizician şi artist vizual a doamnei Lee a adus o perspectivă nouă în relaţia pe care o avem cu tehnologia mobilă.

DurexLabs

Așteptăm să vedem. Dacă vreți să fiți printre testeri, dați rapid o fugă aici și înregistrați-vă.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep