HomeFeaturedFocusZTE Nubia Z9 Max și ZTE Nubia Z9 Mini prezentate oficial

ZTE Nubia Z9 Max și ZTE Nubia Z9 Mini prezentate oficial

După atâtea leak-uri care mai de care mai complete și complexe, era momentul și pentru câteva informații cât se poate de oficiale. Ele vin despre un produs destul de mediatizat în această perioadă, tot la nivel de informații scurse fără confirmare oficială. Sau, mai bine spus, despre două produse, pentru că ZTE Nubia Z9 vine în două variante destul de distincte, încă de la nivel de dimensiune a ecranului.

O să începem cu versiunea mai puternică, Z9 Max, care se ascunde în spatele unui display fullHD (1080p) de 5,5 inchi și care se bazează pe controversatul chipset Qualcomm Snapdragon 810 cu procesor octa-core, o memorie RAM de 3 GB, o stocare internă de 16 GB și un acumulator de 2900 mAh. Restul specificațiilor include camere foto de 16 și de 8 megapixeli, un Android 5.0.2 și un preț la limita decenței, de 400 de dolari.

zte nubia z9 max mini

Fratele mai mic, Nubia Z9 Mini, vine cu un chipset Snapdragon 615 și o memorie RAM de doar 2 GB. Stocarea internă rămâne de 16 GB, camerele rămân și ele neschimbate, de 16 și de 8 megapixeli și, cel mai important, acumulatorul rămâne de 2900 mAh. Asta în condițiile în care terminalul vine cu un display mai mic, de 5 inchi și aceeași rezoluție fullHD. Prețul se așează și el la un nivel mult mai prietenos cu buzunarele cumpărătorilor, de doar 240 dolari.

Sloltul pentru card microSD, rama metalică sau conectivitatea LTE sunt prezente, lucru care nu se poate spune despre detaliile legate de disponibilitatea acestor terminale. Foarte important, între ele își va face apariția, cel mai probabil, adevăratul flagship, ZTE Nubia Z9. Cel puțin acestea sunt zvonurile, pentru că este nevoie de ceva zvonistică chiar și în cel mai oficial cadru cu putință.

via Phone Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep