HomeFeaturedFocusASBIS devine distribuitor oficial Logitech

ASBIS devine distribuitor oficial Logitech

Începînd cu 1 aprilie, ASBIS a devenit distribuitor oficial pentru perifericele Logitech în  România, Bulgaria, Croația, Slovenia, Bosnia și Herzegovina, Serbia și Cipru. Parteneriatul a fost semnat la nivel global, între Logitech International, producător de accesorii pentru computere și tablete și ASBIS, distribuitor de produse IT&C.

“Cooperarea cu Logitech inceputa anul trecut in Cehia, Slovacia si Ungaria s-a dovedit un real succes si s-a concretizat in vanzari foarte bune. Suntem incantati sa extindem aceasta colaborare si in alte sapte tari si suntem convinsi ca vom beneficia de aceleasi rezultate foarte bune. Ne dorim sa avem o colaborarea fructuoasa si de lunga durata cu Logitech”, a declarat Vladimir Linkevich, ASBIS MPLM accessories.

Prin acest parteneriat, o gamă diversă de accesorii Logitech vor fi disponibile pentru partenerii ASBIS în peste 10 regiuni. Gama de produse include tastaturi, mouși, microfoane, boxe, căști, camere web și accesorii destinate gamingului. De asemenea, compania are și o linie de produse cu accesorii pentru tablete, ce cuprinde tastaturi si huse.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep