HomeFeaturedFocusAurul este mai scump in viziunea Apple

Aurul este mai scump in viziunea Apple

Băi, chiar nu am nimic cu Apple, în ciuda materialelor mai ironice la adresa lor, care mai îmi scapă câteodată. Dar nu mă pot abține. Oricum, cel puțin în situația de față, cei care par a-i lua în derâdere pe americani sunt cei de la compania vietnameză de tunning de lux pentru dispozitive, Karalux, care au realizat o “suflare în aur”, că nu am altă ideea cum să îi spun, unui Apple Watch la un preț mult mai uman decât pretențiile Apple pentru propriul model aurit al ceasului inteligent.

Produsul s-ar putea să prindă foarte bine, pentru că există un grup destul de mare de indivizi dornici să pară elitiști, dar care în mod real nu își permit acest lucru, așa că ar putea să apeleze la tunning-ul Karalux destul de vioi. Prețul pentru tratamentul de aurire permanentă este undeva la 300-400 de dolari. Adăugat la prețul unui Apple Watch standard, zic eu că este digerabil. Partea mai hilară, dacă nu vreți să adoptați metafora mea din titlu, cum că aurul Apple este mult mai scump decât aurul vietnames, este că avem, cam cu 1000 de dolari, un Apple Watch Edition (care vine și el cu aur de 18 karate și costă peste 10.000 de dolari) fake, dar în același timp destul de oficial, pentru că relația dintre Karalux și Apple este una mai veche.

Sunt convins că amatorii de astfel de chilipir/fake (și am spus că sunt destui) nu se vor împiedica de faptul că produsul se customizează în Vietnam. Se descurcă ei.

via Karalux

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep