HomeEvenimenteBUILDBUILD 2015: unde poate fi urmarit live keynote-ul celei mai mari conferinte...

BUILD 2015: unde poate fi urmarit live keynote-ul celei mai mari conferinte Microsoft

image

Mâine de la ora 18:30 a României începe ediția 2015 a conferinței Microsoft BUILD din San Francisco, cea mai importantă pe teme de tehnologie și dezvoltare pentru ecosistemul Microsoft. Dacă în anii trecuți am fost acolo și relatam în direct, anul acesta o voi face de acasă pentru că timpul liber a început să fie o problemă serioasă.

La conferința ce va începe mâine sunt șanse mari să vedem informații noi despre Windows 10 pe PC și telefon plus o grămadă de noi anunțuri legate de instrumentele de dezvoltare și serviciile cloud din portofoliul Microsoft, HoloLens, Office și  chiar un anunț surpriză legat de folosirea aplicațiilor Android pe Windows 10. Pentru toți cei ce vor dori să afle în direct ce se întâmplă în San Francisco, la cea mai mare conferință Microsoft pentru dezvoltatori, keynote-ul va fi transmis live.

Începe de la 18:30 ora României și va dura cam 2 ore și jumătate – fiți siguri că aveți la îndemână cafea și o priză plus o conexiune bună la internet.

Deschideți browser-ul pe site-ul BUILD 2015 și bucurați-vă de show. Și mai aruncați câte un ochi pe Twitter (@balanionut) ca să mai schimbăm o vorbă, două.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep