HomeFeaturedFocusGalaxy S6 edge se indoaie la fel de usor ca si iPhone...

Galaxy S6 edge se indoaie la fel de usor ca si iPhone 6 plus

image

Din clipa în care am pus mâna pe un Samsung Galaxy S6 edge m-am gândit la cât de subțire/fragil pare a fi și cam care sunt șansele ca el să se îndoaie. Cât timp l-am folosit am încercat să îl îndoi folosind presiune moderată și nu mi-a ieșit – e drept nici nu aveam de gând să îl rup.

Se pare că după episodul bendgate al iPhone 6 Plus sunt persoane care își vor face un scop în viață din a rupe diverse gadget-uri doar ca să se demonstreze cât de fragile sunt. Zilele trecute am văzut materialul video de mai jos în care o companie ce face asigurări de telefoane în SUA pe numele ei SquareTrade a finanțat un experiment care vizează rezistența la îndoire a smartphone-ului Samsung Galaxy S6 edge.

Au ajuns la concluzia că se îndoaie la fel de ușor ca iPhone 6 Plus și că în plus are șanse mai mari să fie distrus decât iPhone 6 Plus în aceleași condiții de test.

Și ca lucruile să fie și mai interesante avem și un HTC One M9 în concurs: el rezistă la o presiune cu vreo 10% mai mare decât pot suporta Galaxy S6 edge și iPhone 6 plus.

E bine să știți la ce trebuie să vă așteptați și să vă luați minimele măsuri de protecție. La cei 800 EUR investiți într-unul dintre aceste smartphone-uri ar fi cam dureros ca el să se îndoaie și să se strice.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep