HomeFeaturedFocusHuawei P8 vrea cu orice pret in lumina reflectoarelor

Huawei P8 vrea cu orice pret in lumina reflectoarelor

Într-o perioadă în care LG G4, următorul flagship de top pe care pasionații de dispozitive mobile îl așteaptă, parcă a luat o pauză și a dispărut de pe scena zvonurilor și speculațiilor pe care s-a tot învârtit în ultima vreme, un nou pretendent la titlul de cel mai vehiculat nume în piața de informații neoficiale se arată. Este vorba despre modelul P8 de la Huawei, care va fi prezentat oficial pe 15 aprilie și care se arată fotografiat din toate unghiurile și pozițiile posibile, lucru care, dacă mai era nevoie, confirmă încă odată că nimic nu este întâmplător. Marketingul începe cu mult înainte de prezentarea oficială a unui produs, iar Huawei pare să fi dat drumul la campanie.

Însă, chiar dacă fotografiile au fost cele care au primat în ultima vreme, chiar cu accente pe detalii de construcție, eu o să vă prezint puțin configurația presupusă a viitorului Android de vârf. Și o să încep chiar cu chipset-ul, care va fi de proveninență internă. Un Kirin, model nou. Inițial se vehicula varianta 930, dar ultimele zvonuri îl dau pe HiSilicon Kirin 935 SoC ca fiind actorul principal. Și am insistat pe acest subiect pentru că Samsung ne-a arătat cu modelul Galaxy S6 că un chipset de proveniență internă poate face o fugură foarte frumoasă.

Iar atunci când și restul specificațiilor sunt interesante, șansele de reușită sunt și mai mari. Vom avea în P8 o memorie RAM de 3 GB, stocare internă de 32 de GB, un display IPS LCD de 5,2 inchi și 1080p rezoluție, o cameră foto principală de 13 megapixeli și una secundară de 8 megapixeli sau un acumulator de 2600 mAh. Cu siguranță, dacă se vor respecta aceste specificații, vom avea un smartphone interesant. Mai rămâne să vedem și un preț oficial pentru Huawei P8, pentru a putea estima cât de mult succes va avea el.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep