HomeFeaturedFocusHuawei P8max, phablet cu ecran de 6,8 inchi

Huawei P8max, phablet cu ecran de 6,8 inchi

Odată cu lansarea flagship-ului Huawei P8, chinezii au prezentat și o versiune mult mai mare, care practic anulează bariera dintre un smartphone și o tabletă, atât prin ecranul de 6,8 inchi, dar și prin câteva particularități ciudate și atipice pentru un telefon. Un homescreen care se rotește și se așează și în format landscape sau un cover care funcționează și ca stand pentru P8max. Și, deși aș fi crezut că un asemenea produs este destinat utilizaorilor din Asia, avem surpriza ca Huawei P8max să fie lansat în peste 30 de țări încă din primul val de livrări. Care, se pare, vor veni cam la o lună după ce Huawei P8 va fi disponibil pe rafturile magazinelor.

Ecranul de 6,8 inchi (și care vine cu o rezoluție fullHD, ceea ce duce densitatea la 324 ppi), ascunde în spatele său același chipset proprietar HiSilicon Kirin 935 cu procesor octa-core (patru nuclee vor urca până la 2,2 GHz și patru până la 1,5 GHz) și cu GPU Mali-T628, o memorie RAM de 3 GB, stocări interne de 16 sau de 64 de GB, camere foto de 13 și de 5 megapixeli, un acumulator de 4360 mAh. Phabletul are o construcție asemănătoare cu cea a fratelui său mai mic, din aluminiu, unibody și, în ciuda dimensiunii generoase, vine cu o grosime de doar 6,8 mm.

Prețurile sunt și ele interesante, 550 de euro pentru varianta cu 16 GB de memorie internă și 650 de euro pentru cea de 64 de GB. Parcă sunt mai digerabile decât cele din cazul lui P8, mai ales că statutul de phablet atrage după el câteva funcții software interesante, ca cea de split-screen. Este dual-SIM, are abilitățile LTE ale fratelui mai mic, pare că totul este OK, dar totuși, parcă este prea mare pentru a-l folosi la ureche. Cred că arată destul de hilar.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep