HomeFeaturedFocusLa LG a ramas doar pesimismul!

La LG a ramas doar pesimismul!

Am putea spune că tot optimismul l-a luat Samsung cu previziunile de vânzare pentru cele două modele de top în creștere continuă. Așa că celor de la LG nu prea le-a mai rămas decât varianta cu o poziție rezervată în ceea ce privește estimările de vânzări pe care viitorul flagship LG G4 le va înregistra anul acesta.

Și dacă la Samsung am ajuns să vorbim de 70 milioane de bucăți care se vor vinde în decursul acestui an, cei de la LG, deși nu dau cifre exacte, afirmă, prin vocea companiei de analiză IBK Investment & Securities, tot din Coreea, că vânzările din acest an pentru G4 s-ar putea să nu le depășească pe cele ale actualului flagship LG G3 de anul trecut. Cum aceste vânzări s-au situat undeva în jurul cifrei de 10 milioane de bucăți, vedem o diferență destul de mare între cei doi producători. LG pleacă și cu un handicap de timp, rivalul este deja în piață. Mai mult, LG se pare că a renunțat la chipset-ul cu probleme de la Qualcomm. Snapdragon 810 se încinge când rulează la capacitate maximă și, chiar dacă viteza este considerabilă, temperatura este deranjantă. Însă, chiar dacă utilizatorii normali nu vor simți diferența, este totuși o chestie de imagine și de marketing: un procesor octa-core sună mereu mai frumos decât unul hexa-core.

Mai sunt și aspectele legate de design, Samsung a prins un moment excelent, este prima dată când inovează destul de puternid din punctul de vedere al designului, mai ales la modelul Galaxy S6 edge și publicul aștepta și din partea rivalilor de la HTC sau LG același lucru. Nu știu cât de mult vor schimba cei de la LG, însă, judecând după cifrele de vânzări estimate de ei, nu prea mult. Așteptăm!

via PhoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep