HomeFeaturedFocusLenovo A5000 ajunge in Rusia

Lenovo A5000 ajunge in Rusia

Telefonul anunțat încă de acum două luni de către producătorul chinez își face apariția foarte aproape de noi. Se lansează pe piața din Rusia la un preț ceva cam aspru dacă ne uităm puțin înspre fratele mai mare Lenovo A6000. Acesta din urmă costă doar 120 de dolari, în timp ce modelul A5000, cu specificații tehnice mult mai slabe, costă cu 100 de dolari mai mult, total nejustificat, aș spune eu.

Din punct de vedere fizic telefoanele seamănă izbitor. Același ecran de 5 inchi și 720p rezoluție, aceleași camere de 8 și de 2 megapixeli, tot un procesor quad-core, dar de data aceasta un chipset MediaTek MT6582 cu nucleele tactate la 1,3 GHz și memorii înjumătățite, de doar 1 GB RAM și 8 GB ROM. De ce este atunci mai scump, am fi tentați să întrebăm. În primul rând pentru că este mai aproape de Europa și aici se poate. Este regula nescrisă a comerțului, totul, sau aproape totul, este mai ieftin în Asia.

Ar mai putea exista o justificare timidă în acumulatorul de 4000 mAh, destinat unei autonomii deosebite a telefonului. Pe hârtie sună frumos, e de văzut cum se comportă în realitate. Însă și în cazul unor performanțe uimitoare din acest punct de vedere, tot nu cred că se justifică diferența de preț.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep