HomeFeaturedFocusLG scoate arma beneficiilor suplimentare

LG scoate arma beneficiilor suplimentare

O teorie celebră din cărțile de business spune că e musai să te diferențiezi cu ceva față de masa competitorilor. Ei bine, oamenii de la LG par bine puși la punct cu partea teoretică și au trecut la punerea acesteia în practică. Astfel că, cu toate estimările pesimiste în ceea ce privește vânzările viitorului flagship LG G4, oamenii nu arată deloc resemnare, ba din contră, încearcă prin metode diferite să atragă cât mai mulți potențiali cumpărători înspre dispozitivul lor.

Am văzut ieri un material despre camera foto și avantajele ei în fața concurenței. Alte beneficii pe care LG le pregătește pentru viitorii cumpărători de G4. Și dacă un card microSD de 64 de GB poate să nu reprezinte un așa de mare cârlig pentru potențialii clienți, mai ales având în vedere prețurile telefoanelor de top, s-ar putea ca faptul că LG oferă, pe durata primului an de la achiziționarea telefonului, gratuit, o schimbare de ecran în cazul spargerii acestuia. Deja pare mai atractiv acest terminal. Și o spune unul care încă nu a spart niciun ecran de telefon.

E drept, deocamdată această ofertă este pregătită pentru cumpărătorii din țara natală. Însă, ca de atâtea ori, ceea ce s-a testat pe piața din Coreea, a ajuns până la urmă și la nivel global. Așa că dați-mi voie să sper că LG va extinde această ofertă la nivel global. Până la urmă și în momentul lansării lui G3 au fost scoase din joben promoții interesante.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep