HomeFeaturedFocusMicrosoft a anuntat oficial Lumia 540

Microsoft a anuntat oficial Lumia 540

Avem de-a face cu un dual-SIM entry-level, în cel mai clasic stil Microsoft. Lumia 540 nu propune caracterstici tehnice impresionante, dar își propune totuși să aibă un argument în ochii consumatorilor. Și ce argument poate funcționa mai bine decât prețul. Este strategia pe care telefoanele low-budget de la Microsoft au dus-o la rangul de artă, iar modelul 540 nu se abate de la ea. Prețul său este de aproximativ 150 de dolari. Puțin mai sus decât mă așteptam, cu atât mai mult cu cât nu există specificații care să îl justifice.

microsoft lumia 540

Accentul cade pe abilitățile dual-SIM ale telefonului, amplificate și de funcțiile proprietare Smart Dual SIM, care permit creearea de profile separate pentru fiecare cartelă. În rest, un display de 5 inchi și 720p rezoluție, un chipset Qualcomm Snapdragon 200 (cam învechit) cu procesor quad-core la 1,2 GHz, o memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 8 GB, cameră foto principală de 8 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli și un acumulator de 2200 mAh. Sistemul de operare este Windows Phone 8.1 cu update-ul Lumia Denim și va putea fi upgradat la Windows 10 cand acesta va fi disponibil. Utilizatorul va mai putea primi și 30 GB pentru stocare în OneDrive. Hai că parcă, la final, prețul este cel corect. Problema este că acest preț va mai suferi ceva modificări până va ajunge în România. Pe de altă parte, la noi telefoanele Lumia s-au bucurat mereu de pachete avantajoase în ofertele operatorilor.

Vom vedea începând cu luna viitoare, atunci când telefonul va deveni disponibil, pentru început în Italia, țările din Orientul Mijlociu și America Centrală.

via Microsoft

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep