HomeFeaturedFocusAm primit distinctia de Microsoft MVP pe Windows Phone!

Am primit distinctia de Microsoft MVP pe Windows Phone!

MVP Award

Luna aprilie a început cu o veste deosebit de plăcută: Microsoft mi-a oferit titlul de MVP (adică Most Valuable Professional) pe Windows Phone, ca urmare a activității mele din această zonă din ultima perioadă. Titlul de MVP se acordă de către Microsoft pe diferite piețe, ca urmare a activității deosebite depuse pe o anumită tehnologie și este o recunoaștere a faptului că persoana devenită MVP are cunoștințele necesare pentru a fi recunoscut drept un profesionist și că are o contribuție activă în comunitatea respectivă.

Cu atât mai importantă este distincția, cu cât, în momentul de față, pentru România sunt singurul MVP pe Windows Phone.

Microsoft Most Valuable Professional (MVP) award is given to “exceptional, independent community leaders who share their passion, technical expertise, and real-world knowledge of Microsoft products with others.”. The awarded are people who “actively share their … technical expertise with the different technology communities related directly or indirectly to Microsoft”. An MVP is awarded for contributions over the previous year.

Recunosc că este o distincție pe care mi-am dorit-o de multă vreme și sunt extrem de mulțumit că într-un final a venit. Urmează o perioadă interesantă, în care îmi propun să obțin maximul de rezultate în oportunitățile care se prefigurează și, în mod cert, o să vă țin la curent cu informații actuale și sigur în premieră pentru zona de Windows Phone.

Și într-o încheiere clasică, le mulțumesc tuturor celor ce m-au ajutat să obțin titlul de Microsoft MVP pe Windows Phone și care prin asta au validat faptul că munca depusă de mine este apreciată. Și bineînțeles vă mulțumesc și vouă, cititorilor, fără de care acest site nu ar fi putut să existe și să crească.

Stați pe aproape, pentru că în curând vor veni informații și mai interesante.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep