HomeFeaturedFocusCONCURS: Castiga o invitatie la conferinta IT Camp 2015

CONCURS: Castiga o invitatie la conferinta IT Camp 2015

DSC_0038

Pentru că susținem evenimentul IT Camp în calitate de parteneri media și prezentatori, avem plăcerea să vă anunțăm că oferim un bilet de acces la conferință (pentru ambele zile), pe care vrem să îl oferim unui norocos cititor. Așa că dăm astăzi drumul la încă un concurs, ce va dura până vineri 15 mai 2015, ora 24:00.

Poate să intre în concurs oricine e fanul paginilor de Facebook ale MOBzine și IT Camp și să ne răspundă la o întrebare simplă, printr-un comentariu la acest articol.

Întrebarea este: ”De ce crezi că merită să participi la o conferință de IT?”.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți de către organizatorii IT Camp.

Succes și sper să ne vedem la Cluj, pe 21 mai! Si poate să bem o bere! 🙂

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

10 COMENTARII

  1. Ar parea ca din greseala am dat comment la alt comment. Oare se ia in considerare pentru concurs? Sau sa mai dau o data?

  2. Motivul principal pentru care merita sa participi este: la o asemenea conferinta ai ocazia sa auzi informatii utile si care te pot ajuta pe partea profesionala si educationala.

  3. Mi-ar placea mult sa merg la conferinta pentru ca sunt pasionat de tot ceea ce inseamna inovatie si tehnologie. Vreau sa particip pentru ca studiez calculatoarele la Politehnica, iar IT Camp clar nu trebuie ratat.

  4. Because is great: helps me keep in touch with the community, find out about new technologies and trends with great and inspiring presentations.

  5. Pentru a fi in contact cu cele mai noi practici de securitate, precum si pentru talk-ul “Implementing Domain Driven Design” care se anunta foarte bun.

    • Pentru ca e ocazie buna de a invata lucruri noi, de a fi inspirat de discutii despre cele mai actuale/relevante subiecte din IT si de a cunoaste oameni noi pasionati ca si tine de tehnologie.

Nu se mai pot adauga comentarii.

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep