HomeFeaturedFocusHuawei MediaPad M2 iese la lumina in Franta

Huawei MediaPad M2 iese la lumina in Franta

Este o veste bună pentru europeni faptul că gigantul din China a ales piața din Franța pentru prima apariție oficială a tabletei MediaPad M2, un nou membru al seriei MediaPad de la Huawei. Până la urmă, expansiunea comercială la nivel global este unul dintre marile merite ale Huawei, mai ales prin comparație cu alți producători din China, care rămân în piața locală și eventual în țările vecine și această strategie a făcut diferența în clasamentul global al producătorilor de smartphone. Am mai spus-o, cu trimitere la Xiaomi, ca să fii acolo sus, ai nevoie să fii cu produsele pe cât mai multe piețe.

Revenind la dispozitivul nostru, trebuie precizat încă din capul locului că vorbim despre o tabletă cu display de 8 inchi (și rezoluție fullHD – 1920 x 1200 pixeli). În spatele acestui ecran se ascunde un chipset proprietar pe arhitectură de 64 de biți Kirin 930, cu procesor octa-core de 2 GHz, împerecheat cu o memorie RAM de 2 GB și o stocare internă de 16 GB. Din punct de vedere al camerelor foto, un cuplu de 8 megapixeli pentru cea principală și 2 megapixeli pentru cea frontală asigură realizarea de fotografii sau înregistrarea de filme. Suportul LTE, Android-ul Lollipop și acumulatorul de 4800 mAh completează fișa cu specificații tehnice pentru MediaPad M2.

huawei-mediapad-m2-dos

Comercial vorbind, după această apariție sporadică din magazinul Huawei din Paris, MediaPad M2 va fi pusă în vânzare începând cu luna viitoare, la un preț de 349 de euro. Un preț aproape cinstit, aș îndrăzni să spun.

via Phone Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep