HomeFeaturedFocusLG a anuntat oficial G4 Stylus si G4c

LG a anuntat oficial G4 Stylus si G4c

Ambele terminale își propun să aducă din experiența oferită de high-end-ul LG G4 și către utilizatorii care nu își pot permite un preț prea mare pentru un smartphone. Mai exact, în zona de mid-range. Pe de altă parte, ambele se vor bucura de marketingul și notorietatea lui G4, pe care îl poartă cu mândrie în nume, făcându-ne câteodată să ne întrebăm dacă merită să facă parte din aceeași familie. Însă așa funcționează lucrurile și LG nu sunt nici primii și nici ultimii care vor apela la această strategie de marketing.

Revenind la aparatele noastre, LG G4 Stylus este până la urmă LG Stylo, chiar dacă am crezut contrariul. Cu ușoare modificări totuși. Mai exact, avem două versiuni de LG G4 Stylus. Una cu procesor quad-core de 1,2 GHz și abilități LTE și una care propune un procesor octa-core de 1,4 GHz dar se descurcă doar în 3G. Prima dintre variante are o cameră foto principală de 13 megapixeli, cea cu octa-core are un senzor de doar 8 megapixeli. Restul specificațiilor sunt la fel și includ ecranul de 5,7 inchi și 720p, acompaniat bineînțeles de un Rubberdium Stylus (un nume cam pompos), de camera foto frontală de 5 megapixeli, de memoria RAM de 1 GB și de stocarea internă de 8 GB și de acumulatorul de 3000 mAh. Plus un Android 5.0 Lillipop cu LG UX 4.0.

LG G4 Stylus

Versiunea ceva mai compactă, LG G4c, propune un ecran de doar 5 inchi și cu aceeași rezoluție de 720p, un procesor quad-core de 1,2 GHz, aceleași memorii de 1 GB cea RAM și 8 GB stocarea internă, camera foto principală de 8 megapixeli și cea secundară de 5 megapixeli, același sistem de operare și un acumulator de 2540 mAh.

LG G4c

Deși au avut parte de un anunț oficial, prea multe detalii de ordin comercial nu am primit. Încă nu se știe pe ce piețe vor debuta aceste terminale și mai ales la ce prețuri.

via LG Newsroom

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep