HomeFeaturedFocusLG a lansat modelul G4 pe piata din Romania

LG a lansat modelul G4 pe piata din Romania

Și a făcut-o cu mare stil, nu doar din perspectiva locației elegante, clasice și cu un aer exclusivit, bine potrivită cu principalele caracteristici cu care G4 vrea să își cucerească publicul, dar mai ales prin prisma faptului că România s-a aflat în primul val de piețe pe care terminalul devine disponibil. Să ajungă oare, piața din România o piață importantă în zonă, astfel încât să fie în atenția marilor producători de fiecare dată când se lansează un terminal de top? Nici nu îndrăznesc să visez!

Revenind la lansarea lui LG G4, atrage atenția colaborarea cu Musette, un brand celebru în zona produselor din piele, printr-o promoție care le permite cumpărătorilor de LG G4 să își asorteze telefonul cu diverse accesorii de aceeași culoare, prin intermediul voucher-ului de 500 de lei pe care îl primesc și care poate fi convertit în produse Musette.

„Lansarea LG G4 pe piața din România la scurt timp după evenimentul de prezentare care a avut loc la nivel global este un moment important atât pentru noi, cât și pentru întreaga industrie a comunicațiilor mobile din România,”a declarat Bumseop Lee, președinte al LG Electronics România. „De la momentul lansării globale și până astăzi, noul G4 a devenit deja foarte apreciat pentru design-ul său avangardist, camera foto de cea mai bună calitate și funcțiile specifice LG care ușurează experiența de utilizare. Ne bucurăm că putem aduce acest smartphone de top pe piața din România la un interval așa de scurt și suntem convinși că utilizatorii se vor bucura din plin de toate funcțiile avansate ale LG G4.”

Ce ar mai fi de spus? Telefonul se va găsi la toți operatorii, cât și la partenerii LG. Prețurile practicate sunt de 2899 de lei pentru cel cu carcasă de plastic și 3099 de lei cel cu carcasa de piele. La nivel de opinie personală, cel cu piele neagră îmi place cel mai mult, are o notă de eleganță/business. Telefonul este foarte ușor (m-a surprins acest lucru) și se ține foarte bine în mână. Însă acestea sunt constatări după o utilizare de doar 10-15 minute (timp în care unii fac un review sau măcar un hands-on). După o folosire mai îndelungată, ne auzim și cu un review bine argumentat.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep