HomeFeaturedFocusNoua aplicatie Google Photos ce ofera spatiu nelimitat de stocare e gata...

Noua aplicatie Google Photos ce ofera spatiu nelimitat de stocare e gata de download

photos

Anunțată la conferința Google I/O noua aplicație Google Photos pentru Android M e deja disponibilă și pentru posesorii de Lollipop și odată cu ea și posibilitatea de a salva nelimitat în cloud-ul Google pozele de pe smartphone. De la interfață la modul de manipulare al pozelor și bineînțeles la încărcarea în cloud, Photos oferă o altă experiență de lucru.

Partea faină este că Google Photos e deja disponibil în Play Store și poate fi instalat de cei interesați – folosiți pentru download link-ul de aici.

Înainte de a vă arunca cu capul înainte să folosiți noua aplicație Google Photos și spațiul nelimitat de stocare țineți cont de două aspecte.

1. Spațiul de stocare e nelimitat doar că puteți salva poze cu rezoluție maximă de 16 MP. Cine are aparate mai noi (LG G4, Lumia 1520, Lumia 1020) va fi nevoit să reducă rezoluția ca să poată salva pozele în Google Drive.

2. Ați acceptat cu ușurință să folosiți GMAIL gratuit și să permiteți Google să culeagă informații relevante despre voi pe care să le folosească împotriva voastră. Vreți să faceți acum același lucru și cu pozele?

Dacă răspunsul e da, atunci dați-i drumul și folosiți noul Google Photos. Regăsirea și catalogarea pozelor este simplificată extrem de mult prin faptul că pozele sunt identificate și indexate automat după cuvinte cheie, utilizatorul putând să facă sortări pe baza tag-urilor text fără să fie nevoie să le adauge manual pe fiecare poză în parte.

Și să nu uit: noul Google Photos merge și pe iOS și poate fi folosit și din interfață web. Pentru download folosiți link-urile de aici: : Play Store, iTunes, Web.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

  1. Problema nu e neaparat ca Google va putea sa afle mai multe despre tine pentru ca ai spatiu nelimitat, limitarile legate de megapixeli sunt mai importante. Am citit un articol in care optiunea asta noua la Google Photos era comparata cu Flickr, unde toti userii au 1 TB de spatiu gratuit, unde pot urca poze de rezolutie oricat de mare. Din punctul meu de vedere, problema e legata de faptul ca nu am incredere in securitatea serviciilor Cloud.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep