HomeFeaturedFocusSamsung a anuntat gama de tablete Galaxy Tab A

Samsung a anuntat gama de tablete Galaxy Tab A

Și uite așa seria A a ajuns și în zona de tablete. Pe când o tabletă Z cu sistem de operare Tizen? Mai devreme sau mai târziu va apărea, până una alta haideți să ne ocupăm de Galaxy Tab A. Nu este o tabletă, ci o serie de trei produse care poartă același nume. Nu doar numele îl au în comun, ci și majoritatea specificațiilor tehnice. Diferențele sunt destul de mici și le vom analiza imediat.

Galaxy Tab A este o tabletă elegantă, ușoară, cu performanțe excelente, așa cum utilizatorii își doresc de la un dispozitiv al gamei Samsung Galaxy,” a declarat Mircea Stoicescu, Head of Product Management IM în cadrul Samsung Electronics România. „Extrem de subțire, având doar 7,5 mm, Galaxy Tab A poate fi ținută confortabil în mână și este ușor de utilizat. Cu un nivel de contrast menit să optimizeze experiența de vizualizare a utilizatorilor și cu o cameră foto cu tehnologie avansată, noua Galaxy Tab A oferă un plus de stil și performanță la un preț avantajos.”

Cu ce ies în evidență tabletele din seria Galaxy Tab A? În primul rând cu display-ul format 4:3, care este un atac direct la iPad, după părerea mea. Și din punct de vedere fizic mai există și alte atacuri mai mult sau mai puțin directe. Dacă tot am pomenit ecranul, el este un TFT XGA de 9,7 inchi. Stocarea internă este de 16 GB în toate cele trei cazurile, camerele foto de 5 și de 2 megapixeli, sistemul de operare un Android L, acumulatorul de 6000 mAh și serviciile Microsoft preinstalate. Diferă chipsetul la varianta cu LTE, este un MSM8916, dar procesorul este tot un quad-core de 1,2 GHz. La versiunea simpla Wi-Fi, chipsetul este un APQ8016, la fel ca și la cea cu S-Pen. Memoria RAM este și ea diferită, câte 2 GB la versiunea LTE și cea Wi-Fi cu S Pen și doar 1,5 GB la varianta simplă Wi-Fi.

Deocamdată nu se cunosc prea multe detalii de ordin comercial. Aștept cu interes să văd un preț pentru această gamă de produse, preț care poate să influențeze destul de tare succesul pe care Samsung Galaxy Tab A îl poate avea.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep