HomeFeaturedFocusSSD-urile portabile Samsung T1 ajung si in Romania

SSD-urile portabile Samsung T1 ajung si in Romania

Nu mai puțin de trei capacități distincte vor fi disponibile încă din decursul acestei luni la partenerii autorizați Samsung de pe piața din România, capacități de 250 de GB, de 500 de GB și de 1 TB. Aceasta din urmă este o premieră la nivel global. Este primul SSD extern cu o capacitate de 1 TB. E drept, și prețul este pe măsură, putem spune că și el este o premieră. 3200 de lei costă fratele cel mare. Nici prețurile pentru capacitățile mai mici nu sunt tocmai digerabile, 700 de lei pentru cel de 250 GB și 1100 lei pentru cel de 500 GB, dar deh, viteza și aspectul au prețul lor.

„Samsung este un nume reprezentativ pentru piața globală de memorii de stocare datorită atenției și eforturilor pe care le depune în dezvoltarea tehnologiei de stocare de date. Ne bucurăm să aducem și pe plan local unitatea de stocare de date externă, PSSD T1, care le oferă utilizatorilor noi experiențe în ceea ce privește stocarea, mobilitatea și securitatea informațiilor”, Sorin Manea, Head of Enterprise Business Division, Samsung Electronics România.

S-ar putea spune multe despre tehnologia utilizată de Samsung pentru aceste produse, despre preformanțe (vitezele sunt de 3 până la 7 ori mai mari decât la hard-disk-urile externe standard) sau despre aspect și dimensiuni (71 x 9,2 x 53,2 mm). Însă, câteodată, este bine să te uiți la un produs și să lași prima impresie să guverneze părerea pe care o ai despre el. Și Samsung T1 PSSD se descurcă de minune la a face o primă impresie bună.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep