HomeFeaturedFocusZTE Nubia Z9 disponibil la nivel global

ZTE Nubia Z9 disponibil la nivel global

Unul dintre cele mai spectaculoase telefoane Android lansat oficial în ultima perioadă, ZTE Nubia Z9, este acum disponinil la precomandă, cu livrare în mai multe țări, la nivel global. Se întâmplă prin intermediul OppoMart și, partea cea mai interesantă, România apare în lista de țări în care se poate face livrarea. Nu am finalizat comanda, dar până la pasul acesta a decurs totul destul de cursiv.

Există totuși și un cathc. Față de prețurile pe care terminalul le are pentru piața din China, s-a plusat puțin, lucru care face decizia de achiziție ceva mai dificilă. Modelul negru Nubia Z9 cu 3 GB de memorie RAM costă 649 de dolari (față de 563 dolari pentru China), iar cel Elite, auriu și cu 4 GB de memorie RAM, costă 749 de dolari (față de 644 dolari preț pentru China). Eu v-am mai spus că ăștia au noroc cu piața lor, că se pot bucura de cele mai mici prețuri.

În cazul ZTE Nubia Z9, se mai pot bucura și de modelul Exclusive (cel cu 4 GB de RAM și senzor de amprentă digitală), care rămâne, cel puțin deocamdată, dedicat exclusiv pieței din țara lor.

via OppoMart

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep