HomeFeaturedFocusCONCURS: Castiga un smartphone Microsoft Lumia 640 XL

CONCURS: Castiga un smartphone Microsoft Lumia 640 XL

V-am promis un nou concurs, unul la care premiul este un smartphone de top, ne ținem de promisiune. Iar Microsoft Lumia 640 XL poate fi considerat un telefon de top, cel puțin pe zona de Windows Phone. Argumente în această direcție puteți găsi in review-ul la Lumia 640 XL pe care l-am publicat cu ceva vreme în urmă.

Pentru a intra în concurs, participanții trebuie să fie fanii paginilor de Facebook MOBzine Romania și EVmagazine Romania, să dea share acestui post/articol și să ne răspundă la o întrebare simplă (care ne va ajuta să validăm căștigătorul) printr-un comentariu la articolul de față. Întrebarea este: care dintre trăsăturile/caracteristicile lui Lumia 640 XL vă place cel mai mult? Concursul durează până pe 30 iunie 2015 (ora 23:59), iar câștigătorul, ales prin tragere la sorți, va fi anunțat pe site, până cel târziu 3 iulie 2015.

Este albastru cyan, este versiunea dual-SIM și vă așteaptă! Mult succes!

939 COMENTARII

  1. Imi place indeosebi la Microsoft Lumia 640 XL, bateria de 3000 mah si camera foto de 13 mpx.

  2. Sistemul de operare Windows Phone 8.1 GDR2: stabil, fara lag, autonomie buna, fluid, rapid – din punctul meu de vedere, un sistem perfect.
    Design: cu toate ca este confectionat din materiale mai putin costisitoare (plastic si policarbonat) au compensat cu grija la detalii, carcasa in culori vii (cyan… o culoare vibranta plina de aventura) care- ti ofera posibilitatea sa schimbi imaginea phabletului complet (fara alte culori intre carcasa si ecran).
    Bateria: detasabila, 3000mAh (Widows Phone nu este un consumator de energie, iar ecranul cu rezolutie mica face ca atonomia sa fie excelenta – unul din multe puncte forte).
    Camera: 13MP, lentile Zeiss, Rich Capture, blit cu led.
    Ecran: ClearBlack, Glance Screen, Double-Tap-To-Wake, Gorilla Glass 3, HD720 (daca 640 cu al sau 5″ dispune de HD, pentru 640XL cu 5.7″ ar fi mers un Full HD).
    Hardware: Procesor Quad- Core Snapdragon 400 de1.2 GHz, Ram 1Gb, Senzor Lumina Ambientala, Senzor de Proximitate, Magnetometru, Accelerometru, SensorCore, NFC.
    Pret: Raport calitate/ pret – foarte bun.

  3. Cele 2 caracteristici care imi plac sunt camera de 13 mp si ecranul IPS LCD ClearBlack.

  4. Cele 2 caracteristici ce imi plac cel mai mult la Microsoft Lumia 640 XL sunt designul si autonomia buna a bateriei.

  5. Imi place la Microsoft Lumia 640 XL faptul ca are un ecran mare IPs pe care se vede foarte bine, imi place si faptul ca are camera de 13 Mpx cu lentile Carl Zeiss si imi place si faptul ca are integrat Microsoft Office.

  6. Este un aparat cu autonomie, o cameră foto bună și viteză de lucru decentă, caracterisrici care sunt ok in acord cu pretul.

  7. .Este un aparat cu autonomie, o cameră foto bună și viteză de lucru decentă, caracterisrici care sunt ok in acord cu pretul.

  8. Imi place camera de 13 MP, cu lentile Carl Zeiss, autofocus, LED flash și senzor de 1/3”, dar si faptul că beneficiază de toată suita Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook si bineinteles memoria de stocare de 8 Gb.

  9. Cel mai mult ma impresioneaza Camera de 13 mpx cu lentila carl zeiss si senzor de 1/3

  10. Ansamblul camerei este foarte bun. Sunt fan Carl Zeiss de cand a inceput Nokia sa le foloseasca. Calitate extraordinara.

  11. Memoria de stocare 8Gb ,dar si faptul ca este dual sim=asta imi place la acest telefon!

  12. Este un aparat cu autonomie, o cameră foto bună și viteză de lucru decentă, caracterisrici care sunt ok in acord cu pretul.

  13. Eu chiar am nevoie de un telefon dual sim pt a nu umple geanta cu multe telefoane,deci asta ma incanta pe mine,faptul ca este dual sim!

  14. Imi place display-ul si autonomia bateriei imi plac cel mai mult la acest telefon!

  15. Cea mai importantă funcţie pentru mine este este capacitatea timpului de convorbiri: 2G – 31.20 ore
    3G – 23.40 ore 🙂

  16. Imi place camera de 13 MP, cu lentile Carl Zeiss, autofocus, LED flash și senzor de 1/3”, dar si faptul că beneficiază de toată suita Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook) și integrarea OneDrive (Exchange dacă aveți un cont) alături de posibilitatea de folosire superfluă a conturilor de GMAIL, Outlook, Yahoo plus integrarea Facebook, Linkedin și Twitter.

  17. E tare greu de decis care e cea mai importanta caracteristica a telefonului acesta.
    Cred ca este faptul ca exista si a ajuns si in Romania.

  18. MIe,la acest smartphone , imi place absolut totul.Despre mobilul respectiv nu am numic negatic de spus.

  19. Ce imi place la acest telefon este camera de 13
    si faptul ca e dual sim.

  20. Imi place acest telefon, deoarece pe langa aspect, are o serie de avantaje cum ar fi: sistemul de operare Windows Phone, camera frontala si secundara de 13MP,respectiv 5MP, acumulatorului de capacitate foarte mare: 3000 mAh, procesorul Quad Core. Aceste sunt printre putinele avantaje pe care le detine acest telefon.

  21. este un smartphone inteligent,care se potriveste oricarui tanar din ziua de azi,este elegant
    aspectuos si in pas cu moda

  22. M-a impresionat enorm faptul că funcționează cu cel mai recent build oficial de Windows Phone 8.1 plus firmware-ul Denim. Deci, poți folosi toate serviciile Microsoft Office gen Word,PowerPoint.

  23. Ecranul mare mă atrage, pe lângă camera de 13 mpx, bateria de 300 mah, precum si de faptul că, spre deosebire de alte modele Lumia, aici avem led/ blitz.

  24. Imi place la acest telefon ca are o camera de 13 MP, si viata bateriei este destul de mare

  25. La acest device pot sta conectat prin Skype, lucrez de oriunde cu Office si urmaresc ideile cu OneNote. Este usor sa creez un echilibru intre munca si distractie atunci cand gasesc tot ceea ce am nevoie pe acest telefon si pot deasemenea folosi serviciile Microsoft pentru a realiza mai multe.Pot sa fac o fotografie rapida in vacanta sau sa sun acasa prin Skype, cu Lumia 640 XL imi pot transforma experientele inedite in amintiri de pret. Ma pot bucura de apeluri prin Skype cu imagini panoramice, de inalta calitate datorita camerei frontale de 5 megapixeli si sa fotografiez imagini incredibile cu ajutorul camerei principale de 13 megapixeli care contine elemente optice ZEISS.Nu stiu niciodata cand voi avea o idee incredibila. Cu ajutorul acumulatorului de capacitate foarte mare nu voi fi nevoit sa caut o priza atunci cand vreau sa imi pun in aplicare urmatoarea idee ingenioasa. Este usor sa imi pun ideile in practica atunci cand am un acumulator de 3000 mAh si un Procesor Qualcomm® Snapdragon™.In timpul liber ma pot delecta cu aplicatii precum TripAdvisor, WhatsApp, Instagram si Flipboard. Recenzii de restaurante si cele mai noi stiri sunt intotdeauna la indemana. Iar cu ecranul HD de 5,7 inci, aspectele preferate din aplicatiile pentru timpul liber sunt mai mari si mai bune ca niciodata.Uneori putin poate insemna foarte mult, ba chiar lucrurile marunte din viata fac diferenta. De la functiile utile din Action Center la magia pictogramelor live, simplitatea sistemului Windows Phone imi face activitatile de zi cu zi mai usoare, lasandu-mi timp pentru lucrurile care imi plac.Cu acest smartphone mi-am putea optimiza cu usurinta apelurile. Nu trebuie decat sa aleg cea mai buna cartela SIM pentru fiecare dintre contacte si sa activez functiile de apel in asteptare si de redirectionare a apelurilor intre cartelele SIM.
    Pe langa tot ce am scris sunt foarte multe specificatii de argumentat. Daca va intrebati de ce am scris o multime de cuvinte in acest comentariu, raspunsul este: „ Deoarece imi place sa exprim valoarea device-urilor in cuvinte precum si a acestui telefon.”
    La intrebarea „ Care dintre trăsăturile/caracteristicile lui Lumia 640 XL vă place cel mai mult? ”, eu as raspunde concret si serios ca toate trasaturile imi plac. Dar daca ati insista sa numesc unica trasatura care imi place la smartphone-ul Microsoft Lumia 640 XL as spune ca apreciez cu 0,01 % mai mult de cat toate ……………………….Procesorul Qualcomm Snapdragon 400 Quad Core deoarece imi ofera o platforma foarte buna pentru jocuri.

    Multumesc anticipat si toate cele bune !

  26. Camera de 13 MP, cu lentile Carl Zeiss, sistemul de operare Windows Phone 8.1, faptul că oferă licența Microsoft Office 365 Personal pentru un an, autonomia foarte bună a acumulatorului, precum şi display-ul IPS LCD Clear Black, de 720×1280 pixeli, protejat cu Corning Gorilla Glass 3, cu o diagonală impresionantă de 5,7 inch, ce oferă o calitate impecabilă a imaginii în timpul vizionării filmelor online sau de pe microSD. De asemenea, jocurile online vor rula perfect, iar citirea e-book-urilor va deveni o adevărată plăcere.
    Toate aceste caracteristici, împreună cu Dual SIM-ul integrat, fac din Microsoft Lumia 640 XL, smartphone-ul ideal pentru mine.

  27. De fiecare dată când doresc sa achiziționez un nou smartphone tot timpul ma uit la camera și baterie. Deci răspunsul meu, deși aparent se repetă, este camera foto și bateria, dar sa uitam și de design, care nu este deloc de neglijat.Mulțumesc pentru oportunitate de a participa la acest concurs

  28. Tot timpul când doresc sa achiziționez un nou telefon tot timpul ma uit la camera foto și baterie. Deci răspunsul meu, deși unul foarte folosit, este camera și bateria. Plus ca nici design-ul nu este unul care lasă de dorit, după parerea mea. Mulțumesc mult pentru oportunitate de a participa la acest concurs.

  29. IPS LCD ClearBlack de 720 x 1280 pixeli de 5,7 ceea ce ma ajuta sa citesc carti sau cursuri pentru facultate
    Windows Phone
    CPU Qualcomm MSM8226 Snapdragon 400, GPU Adreno 305, 1 GB RAM și 8 GB spatiu de stocare
    Baterie de 3000 mAh
    Lentile Carl Zeiss

  30. Camera de 13 MP cu lentile Carl Zeiss , autonomia datorata bateriei de 3000 mAh.

  31. Eu consider ca cei 13 MP si raportul calitate-pret sunt principalele trasaturi pe care eu le iubesc la acest telefon.

  32. Inregistrare video 1080p
    Rezolutie video 1920 x 1080 pixeli
    Video Zoom
    Autofocus Continuu
    Rezolutie 13 mpx
    Rezolutie foto 4128 x 3096 pixeli
    Camera foto secundara 5 mpx
    Rezolutie foto secundara 1080p
    Carl Zeiss optics
    Loudspeaker
    ClearBlack display

  33. Camera de 13 MP cu lentile Carl Zeiss , autonomia datorata bateriei de 3000 mAh.

  34. Camera de 13 MP, cu lentile Carl Zeiss, autofocus, LED flash și senzorul de 1/3”.

  35. Cel mai mult imi place .Bateria de 3000 mAh ,Navigare asistată de GPS cu hărți gratuite, camera foto de 13 mp ,si pretul .

  36. Cel mai mult la acest smartphone imi place autonomia bateriei de 3000 mAh dar nu in ultimul rand, si camera performanta de 13 MP.

  37. cel mai mult imi place la acest telefon ca are display mare, autonomie mare si camera de 13 MP

  38. Solutia de navigare asistată de GPS cu hărți gratuite pentru toată lumea imi place cel mai mult.

  39. – Tehnologia de afişare ClearBlack, ecran LCD IPS cu imbunătăţiri pentru lizibilitate la soare, Corning® Gorilla Glass 3
    – Camera foto cu elemente optice ZEISS
    – Hărţi offline
    – Office 365 inclus

  40. Caracteristicile care fac acest telefon bun,sunt:
    ecran mare cu ppi ok
    baterie mare,care în combinație cu rezoluția ecranului și Os sigur duce 2 zile
    camera de calitate,specifica chiar fără pure view.

  41. bateria de 3000 de mAh e suficienta pentru o zi de lucru. in plus, sistemul de operare… ca tot ne apropiem de lansarea lui Windows 10, ce se doreste a fi omniprezent.

  42. Cel mai mult as aprecia la acest moment rezolutia displayului IPS LCD ClearBlack, de 720 x 1280 pixeli.
    Ce mai zici si de faptul ca este protejat cu Corning Gorilla Glass 3!

  43. Mie imi place ca are printre optiuni 4G, WiFi, FM Radio, GPS și o baterie de 3000 mAh

  44. Mie imi place la acest telefon care are printre optiuni :4G, WiFi, FM Radio, GPS și o baterie de 3000 mAh.

  45. Pe mine ma impresioneaza bateria de 3000 mA si camera de 13 Mpx care filmeaza si FullHD.

  46. Cel mai mult la acest telefon imi place sistemul de operare, sunt un mare al sistemului de operare Windows Phone, este foarte fliabil, ruleaza super bine, interfata metro este superba, nu consuma multe resurse.. Nu ai nevoie de antivirus, de o aplicatie pentru economisirea bateriei si una pentru curatarea memoriei, ai totul intr-un pachet, un fel de all-in-one as putea spune, sa nu mai spun de suita office. Bateria de 3000 mAh este super Ok, panoul IPS de 5,7″ este foarte bun cand te uiti la un film sau te joci un joc. Imi place la el procesorul quad-core si placa video plus memoria RAM 1GB, camera este extraordinara. P.S. la acest telefon imi place absolut totul, dupa parerea mea Windows Phone este cel mai stabil OS pentru telefoane mobile.

  47. La smartphone-ul Microsoft Lumia 640 XL,cel mai mult ma atrage camera de 13 MP, display-ul de 5.7 inci, autonomia bateriei si sistemul de operare.

  48. Camera acestui smartphone si bateria cred si eu ca sunt punctele sale forte pe care le apreciez cel mai mult.

  49. Una din caracteristicile telefonului ce imi place este bateria de 3000mha ce ofera o autonomie decenta unui smartphone si camera foto 13mp

  50. Cel mai mult imi place camera de 13MP la acest telefon, fac destul de des poze si imi place sa se vada fiecare detaliu.

  51. Imi pare util faptul ca vine cu ultimul build – Denim; sper sa continuie update-urile cu el, catre W10

  52. In primul rand bateria de 3000mAh care,din punctul meu de vedere, este printre cele mai importante aspecte ale Smartphone-urilor ,in al doilea rand camera de 13 px insotita de lentilele Zeiss:D plus ca ma declar un fan al sistemului de operare Windows Phone pe care il utilizez si in momemtul de fata

  53. Display-ul de 5,7 ,materia de capacitate mare dar nu in ultimul rand SO.windows 8.1

  54. Imi place display-ul de 5,7 inci si camera de 13 MP, Carl Zeiss si procesorul Quad-Core de 1.2 GHz

  55. Un punct forte al acestui telefon este reprezentat de pret.
    Pe scurt, primesti performante undeva peste media de pe piata la un pret rezonabil.

  56. Principalul atu este sistemul de operare windows,care va primi update la versiunea 10.Are un pret accesibil,baterie foarte buna.Ecranul este de calitate ,poate putin cam mare pentru cineva cu maininile mai micute,)Cred ca Microsoft este pe drumul cel bun.

    • CAMERA DE 13 MP !!!!!!!!!!!!!!!!!CAMERA DE 13 MP !!!!!!!!!!!!!!!!!CAMERA DE 13 MP !!!!!!!!!!!!!!!!!CAMERA DE 13 MP !!!!!!!!!!!!!!!!!CAMERA DE 13 MP !!!!!!!!!!!!!!!!!CAMERA DE 13 MP !!!!!!!!!!!!!!!!!EU INCA MAI FAC POZE CU UN APART FORO CANON NU MAI ESTE COOL!!!! ;((…….Lumia 640 XL II UN SUPER-MEGA-GADGET!!!!!! IL VREAU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  57. Bateria de 3.000 îi oferă o autonomie foarte mare, chiar şi în condiţii intense de utilizare. Camera cu Carl Zeiss Optics face poze extraordinare, în vreme ce ecranul este superb în lumina Soarelui.
    Sistemul de operare încă are hibe şi am întâlnit ceva probleme, dar overall telefonul e fainoşag.

  58. Imi place faptul ca are un ecran mare, pentru mana mea e perfect, autonomie si camera foto, dar si integrarea cu suita office, folosesc des aceste facilitati.

  59. Camera de 13 Mp cu lentile Zeiss , bateria 3000 mAh , ecran 5,7 inch ,sistem de operare: Windows Phone 8.1

  60. Camera cu rezolutie de 13 MP ,4128 x 3096 pixels numai buna pentru poze profesionale

  61. Camera de 13 Mp cu lentile Zeiss , bateria 3000 mAh , ecran 5,7 inch ,sistem de operare: Windows Phone 8.1

    • Detin un Lumia 520 cumparat anul trecut si nu am decat cuvinte de lauda. Cele mai bune trasaturi le putem deja observa pe carcasa din policarbonat langa camera unde ne anunta deja ca avem de aface cu o camera cu lentile Zeiss (13mp) si pe langa asta un ecran generos de 5,7 inch . Indepartand capacul care imbraca tot telefonul putem observa pentru prima oara dupa parerea mea un telefon mid spre high range cu dual sim si o baterie mai mult decat generoasa de 3000mA si bine inteles slotul microSD cu care m-am obisnuit sa il vad pe telefoanele lumia si sunt placut surprins sa il vad si la acesta . La deblocarea telefonului incepe adevarata frumusete , intalnim minunatul si foarte bine optimizatul sistem de operare Windows Phone 8.1 Denim si de aici si frumoasa organizare cu care m-am obisnuit a aplicatiilor si iconitele specifice. Nu mai are rost deja cu atat de multe atuuri sa fac referire si la camera de pe fata de 5mp dar nu se poate trece chiar asa cu vedearea . Daca acesta nu este un telefon pe care toti cunoscatorii de WP sa si-l doreasca atunci nustiu care ar fi . Pret foarte bun avand in vedere specificatiile . Este perfect , Microsoft a scos ceva demn de lauda.

  62. Îmi plac foarte mult telefoanele cu sistemul de operare Microsoft 8.1. Dar ce mă atrage la acest telefon este faptul ca este dual sim, are camera de 13 mpx și este foarte bună din câte am înțeles și am vazut. Dar cel mai important lucru pentru mine este autonomia bateriei…. Iar din câte am înțeles și la acest capitol se descurcă foarte bine. În concluzie mi-aș dori acest telefon pentru aceste atuuri.

  63. Faptul ca voi (oarecum) il recomandati “Iar Microsoft Lumia 640 XL poate fi considerat un telefon de top” dar si ecranul de 5.7 inchi, pare suficient pentru “butonare” 🙂

  64. Acumulatorul de 3000 mAh și Procesorul Qualcomm® Snapdragon™,camera frontala de 5 megapixeli si cea principala de 13 megapixeli sunt principalele atuuri ale acestui Windows phone, era sa uit de Denim, voi scrie un review amplu dupa ce voi castiga telefonul…

  65. funcționează cu cel mai recent build oficial de Windows Phone 8.1 plus firmware-ul Denim. Procesorul Quad-Core de 1.2 GHz si camera 13 mpx.

  66. La banii la care este comercializat, camera de 13 mp cu lentile carl zeiss il plaseaza printre cele mai bune telefoane de pe piata la ora actuala.

  67. Unul din argumentele mele pentru care imi place Lumia 640 XL este camera de 13 MP, cu lentile Carl Zeiss, autofocus, LED flash și senzor de 1/3”.

  68. Camera de 13Mpx cu lentila Zeiss, bateria de 3000 mAh, faptul ca este dual sim si display-ul IPS.

  69. Memorie RAM:1, Capacitate (mAh):3000, SensorCore, Magnetometru, Rezolutie camera (Mp):13, Camera secundara:Full HD 5 MP, Sistem de operare: Windows Phone 8.1

  70. Memorie RAM:1, Capacitate (mAh):3000, SensorCore, Magnetometru, Rezolutie camera (Mp):13, Camera secundara:Full HD 5 MP, Sistem de operare: Windows Phone 8.1

  71. Faptul ca are Windows Phone 🙂
    Are caracteristici bune (camera foto, dual SIM, senzori, Gorilla 3, tc) dar si unele care dezamagesc (lipsa 4G, doar 1GB RAM, rezolutie slaba la cei 5.7″, etc) si totusi cel mai important PENTRU MINE e ca are WinMobile (Windows Phone 8.1), nu am mai avut de multa vreme un telefon cu OS de la Microsoft!

  72. imi place ca are un display mare, de 5.7 inch, pentru ca suporta 4G si pentru ca are o baterie de 300 mAh.

  73. Pentru ca imi plce sa surprind mereu momentele minunate din viata fiului meu si nu numai, la Lumia 640 XL cel mai mult imi plac Caracteristicile foto/video: Auto Focus
    Zoom digital 4x

    Elemente optice ZEISS

    Dimensiune senzor: 1 / 7.62 cm
    Numar F / Diafragma camera: f / 2.0
    Senzor imagine pentru iluminarea din spate
    Blit dinamic
    Rich Capture
    Interval minim de focalizare camera: 10 cm
    Numar f / Diafragma camera frontala: f / 2.4
    Rezolutie camera frontala: 1080p

  74. Un telefon foarte complet ca specificatii de la Windows : Memorie RAM:1Gb, Capacitate (mAh):3000, SensorCore, Magnetometru, Rezolutie camera (Mp):13, Camera secundara:Full HD 5 MP, Sistem de operare: Windows Phone 8.1, in curand Windows 10.

  75. Un telefon foarte complet ca specificatii de la Windows : Memorie RAM:1, Capacitate (mAh):3000, SensorCore, Magnetometru, Rezolutie camera (Mp):13, Camera secundara:Full HD 5 MP, Sistem de operare: Windows Phone 8.1, in curand Windows 10.

  76. Am avut posibilitatea să butonez un astfel de telefon la câteva zile de la lansare, am rămas impresionată de ecranul generos de 5,7″ inch, dar cel mai mult mi-a plăcut calitatea fotografiilor realizate cu camera de 13mpx. Un telefon foarte bun, rapid, de care te poți îndrăgosti la prima vedere!

  77. Telefonul este perfect din toate dunctele de vedere, aspect casual,optiuni cool (ex:camera 13 mp,dual sim,windows phone 8.1),iar ecranul de 5,7 inch te tine in pas cu moda. I like this,is the best! share!

  78. Camera de 13 Mp cu lentile Carl Zeiss, bateria de 3000 mAh, ecranul de 5,7 inch; si, la creme de la creme, sistemul de operare Microsoft Windows Phone!!

  79. Cel mai mult imi place ca e cu sistem de operare Windows Phone. Am mai folosit, sunt obisnuita si mi-ar placea un upgrade de la cel pe care il folosesc acum 🙂

  80. Sunt 2 lucruri care imi plac cel mai mult la Lumia 640 XL: camera de 13 MP si autonomia bateriei. 🙂

  81. In primul rand lentilele Carl Zeiss de 13MP,Sistemul de operare Windows si da,bateria de 3000 m/Ah.Respectele mele

  82. Camera de 13 mpx,lentile Carls Zeiss, bateria de 3000 mAh si ecranul de 5,7 inch, iar cel mai mare avantaj este sistemul de operare Window Phone GDR 2 si va fi printre primele telefoane care va primi Windows 10

  83. Ce imi place foarte mult la acest telefon este faptul că funcționează cu cel mai recent build oficial de Windows Phone 8.1 plus firmware-ul Denim, beneficiind astfel de toată suita Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook) și integrarea OneDrive ) alături de posibilitatea de folosire superfluă a conturilor de GMAIL, Outlook, Yahoo plus integrarea Facebook, Linkedin și Twitter. Este WOOOOWWW!

  84. Bateria de 3000 mAh si ecranul de 5,7 inch, sistemul de operare Window Phone GDR 2

  85. Sistemul de operare, camera de 13 mpx, lentilele Carls Zeiss, bateria de 3000 mAh, ecranul de 5,7 inch, faptul ca este dual sim;

  86. Designul, faptul ca e dual sim, camera de 13 mpx, lentilele Carls Zeiss, bateria de 3000 mAh, ecranul de 5,7 inch, sistemul de operare.

  87. – foarte comfortabil de tinut in mana – dimensiunea ecranului este perfecta pt. mine, nici prea mare, nici prea mic
    – camera este foarte buna

  88. Camera de 13 mpx, lentilele Carls Zeiss, bateria de 3000 mAh, ecranul de 5,7 inch, sistemul de operare

  89. Camera de 13 mpx,lentile Carls Zeiss, bateria de 3000 mAh si ecranul de 5,7 inch.

  90. Camera de 13 mpx,lentile Carls Zeiss, bateria de 3000 mAh si ecranul de 5,7 inch, iar cel mai mare avantaj este sistemul de operare Window Phone GDR 2 si va fi printre primele telefoane care va primi Windows 10.:)

  91. imi place acest telefon ca are dimensiuni mari, ma pot uita comod la filmele/serialele mele preferate. Imi mai place la acest telefon este ca face poze destul de clare in timpul zilei.

  92. sistemul de operare Window Phone GDR 2 camera de 13 MP si bateria de 3000 mAh

  93. Camera de 13 mpx,lentile Carls Zeiss, bateria de 3000 mAh si ecranul de 5,7 inch, iar cel mai mare avantaj este sistemul de operare Window Phone GDR 2 si va fi printre primele telefoane care va primi Windows 10.:)

  94. Camera de 13 Mp cu lentile Carl Zeiss, bateria de 3000mAh si ca este dual sim

  95. Camera de 13 Mp cu lentile Carl Zeiss, bateria de 3000mAh si ca este dual sim.

  96. Îmi place faptul că are o baterie de 3000 mAh la un ecran HD de 5.7″, acesta fiind foarte bine încadrat frontal pentru a nu optura mult din finişajul acestuia.

  97. Imi place opțiunea Sunlight readability ce permite folosirea display-ului și în soare puternic!

  98. Imi plac :
    ecranul mare;
    camera de 13 mp;
    Windows 8.1
    autonomia bateriei
    Si cel mai important:IMI PLACE NOKIA 😉

  99. Mie imi place la acest telefon : ecranul Corning Gorilla Glass 3 , procesorul Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7 si bateria Li-Ion 3000 mAh

  100. cel mai mult imi place ca are sistemul de operare Windows si camera de 13 mpx.

  101. Imi plac functiile camera de 13 Mp cu lentile Carl Zeiss si bateria de 3000mAh.

  102. In primul rand imi place la acest telefon ca are dimensiuni mari, poate prea mari insa acest lucru imi confera libertatea de ma uita comod la filmele/serialele mele preferate. Ce imi mai place la acest telefon este ca face poze destul de clare in timpul zilei, aa…si de ce nu, bateria de 3000mAh care este destul de importanta pentru mine ca utilizator de smartphone-uri pentru ca sunt destul de conectat cu lumea virtuala.

  103. Ce imi place cel mai mult la acest smartphone? Trebuie sa recunosc ca in ultima vreme am tot vizualizat review-uri si unboxing-uri la Microsoft Lumia 640 XL . Avand in vedere ca aceasta gama de telefoane e faimoasa pentru calitatea si performanta camerelor, nu pot sa spun ca iese altceva in evidenta mai mult decat o camera de 13 mp , autofocus si lentile Carl Zeiss. Din cat stiu eu, marimea sensorului este generoasa, o calitatea mai rar intanlita, atunci cand alte smartphone-uri de pe piata incearca sa inghesuie pe un senzor mic, nu stiu ce lentile ultra performante, si un numar de 2 cifre de Mp. CA urmare, camera ma impresioneaza cel mai mult, si mi-as dori enorm sa o testez. 🙂

  104. Funcțiile care ma atrag cel mai mult sunt camera care cred eu ca la 13 mp este mai mult decât extraordinara si sistemul de operare windows phone.

  105. Cel mai mult imi place dimensiunea ecranului mare, a camerei frontale, dar si caracteristicile generale prin care este definit. Nu pot spune ca imi place numai un lucru la acest telefon.

  106. Mie imi place cel mai tare la acest telefon bateria de 3000 mAh si procesorul Cortex A7 de 1,2 Ghz

  107. Like FB: Alexandra Gavrilă – https://www.facebook.com/gavrila.alexandra.nicoleta
    Share: https://www.facebook.com/gavrila.alexandra.nicoleta/posts/1020354207982734?pnref=story
    Pana acum jumatate de an eram reticenta in ceea ce priveste Windows Phone … Dar am avut ocazia sa folosesc 2 saptamani un Nokia Lumia 635, ceva mai mic la caracteristici decat acesta. M-am indragostit iremediabil cand am vazut ca-mi pot inchide aplicatiile sa nu mai ruleze in background, astfel salvandu-mi foarte mult din consumul bateriei.Aceasta, poate, este una dintre cele mai tari chestii ever! 😀 Are o viteza mare de rulare a software-ului si a aplicatiilor, dar Lumia 640 XL sigur il depaseste. 😀
    Acele “cateva” caracteristici care mi-au “furat” atentia sunt:
    1. Display-ul IPS LCD ClearBlack, de 5.7 inci si 720 x 1280 pixeli.
    2. Software-ul Windows Phone 8.1 plus firmware-ul Denim care-mi ofera toata suita Microsoft Office si integrarea OneDrive.
    3. Camera de 13 MP [am ramas uimita cand am vazut ca “prichindelul” Lumia 635 are Autofocus].
    4. Bateria de 3000 mAh.

  108. Camera de 13 Mpx si bateria de 3000 mah…un telefon foarte performant si mi-as dori foarte mult sa il castig.

  109. Camera de 13 MP, cu lentile Carl Zeiss si display: IPS LCD ClearBlack de 720 x 1280 pixeli

  110. Display-ul IPS LCD ClearBlack de 720 x 1280 pixeli,lentile Carl Zeiss,internet 4G

  111. Camera de 13Mpx cu lentila Zeiss, bateria de 3000 mAh, faptul ca este dual sim si display-ul IPS.

  112. Camera de 13Mpx cu lentila Zeiss, bateria de 3000 mAh, faptul ca este dual sim si display-ul IPS.

  113. Imi place sistemul de operare deoarece este foarte fluid in comparatie cu Android-ul.
    De asemenea bateria mare este foarte importanta pentru mine, deoarece ajuta la o autonomie foarte buna.

  114. Display-ul IPS LCD ClearBlack de 720 x 1280 pixeli,lentile Carl Zeiss,internet 4G

  115. Cel mai mult ma atrage autonomia. Pentru un smartphone, acest aspect este esential.

  116. Fiind un utilizator de Lumia 520, apreciez la 640 display-ul generos si camera performanta de 13 megapixeli

  117. Ce ma încânta pe mine mai mult la acest telefon –
    baterie de 3000 mAh,( necesară in vacanta de vara) si camera de 13 Mp pentru ca iubesc fotografiile!,,

  118. Bateria de 3000 mAh, camera de 13 MP, faptul ca este Dual SIM, are Office 365 inclus, Display IPS LCD ClearBlack, de 720 x 1280 pixeli, protejat cu Corning Gorilla Glass 3.

  119. Imi place aspectul, faptul ca are GPS si camera foto de 13MP cu lentile Carl Zeiss.

  120. Memorie de stocare 8 GB;Camera frontala fullHD 5 MP;Nume CPU: Qualcomm® Snapdragon™ 400

  121. Ecranul clear black display de 5.7 inch , camera 13 Mp cu lentile Carl Zeiss si bateria de 3000mAh

  122. printre trasaturile care fac interesant smart-fon-ul, bateria, camera, procesorul, designul

  123. Camera de 13 MP si autonomia bateriei , acumulatorul de 3000mAh si procesorul Qualcomm® Snapdragon .

  124. Este un telefon minunat cu un design frumos, imi place mult ecranul clear black display de 5.7 inch si camera 13 Mp cu lentile Carl Zeiss si bateria de 3000mAh…acest telefon are cam tot ce-mi doresc…si inca multe altele…

  125. Acest phablet are atât de multe calităţi încât nu mă pot decide asupra uneia. Însă, printre cel mai mult îmi place că are opţiunea Sunlight readability, rezoluţie Full HD şi autofocus.

  126. imi place pentru ca este cu ecran 5,7, windows phone se misca bine fara lag, camera foto iar pretul este bun in functie de ce ofera bateria bate la autonomie telefoane cu android din aceasta gama de pret

  127. Display IPS LCD ClearBlack, de 720 x 1280 pixeli, protejat cu Corning Gorilla Glass 3.

  128. Cel mai mult imi plac camera foto de 13MP cu lentile Carl Zeiss si includerea suitei Office.

  129. Apreciez faptul ca are un aspect mat al carcasei phablet-ului, nu este lucios si in special, faptul ca are macar o parte laterala libera, care sa nu contina diferite butoane…

  130. Camera foto de 13MP cu lentile Carl Zeiss,Integrarea suitei Office, ecranul mare, autonomia, certitudinea ca va primi update la Windows 10

  131. Camera de 13 MP este o caracteristica foarte importanta pentru mine, la fel si autonomia. 🙂

  132. camera de 13 MP, cu lentile Carl Zeiss, autofocus, LED flash și senzor de 1/3”

  133. Sunt curios in priviinta sistemului de operare, nu am avut niciodata telefon cu WP si cred ca este timpul sa vad cat de bun este fata de Android.

  134. Ceea ce-mi place in mod special la acest telefon este camera de 13 MP cu lentile Carl Zeiss.

  135. Imi place imi primul rand sistemul de operare Windows Phone, camerele foto cea principala de 13 MP cu lentile Carl Zeiss si cea frontala de 5 MP , capacitatea acumulatorului de 3000 mAh si designul disponibil in mai multe culori !

  136. are dual sim, si o baterie care sa tina la cei ce zapacesc telefonul ca mine

  137. display de 5.7 inci,720 x 1280 pixeli, 4G, WiFi, FM Radio, GPS , baterie de 3000 mAh, subscripție gratuită pe un an pentru Office 365 și 15 GB OneDrive Lumia 640 XL ; concluzia este ca imi place foarte mult si mi-l doresc !

  138. Este un telefon minunat cu un design frumos si imi place mult ecranul de 5,7 inch si Camera de 13 MP

  139. Imi place in primul rand faptul ca are un display generos si bateria.

  140. Office 365 Personal pentru un an,capacitatea acumulatorului si marimea display-ului.

  141. acumulatorul de 3000 mAh si ecranul generos…Bravo felicitari pt acest smartphone;)

  142. Dual sim, si daca l.as castiga i l.as darui mamei mele care are nevoie de el.

  143. Iubim deopotriva puterea, rezistenta si performanta. Mai exact procesorul Qualcomm® Snapdragon™, acumulatorul de 3000 mAh si camera foto de 13 Mp.

  144. Îmi place faptul că are ecranul mare, camera de 13 megapixeli și prețul este unul acceptabil.

  145. Nici datele tehnice nu sunt de neglijat dar imi place ca va primi Windows 10.

  146. Dimensiunea telefonului mi se pare ok pentru mine:157.9 x 81.5 x 9 mm si sistemul de operare are versiunea v8.1 Microsoft Windows Phone.

  147. unul dintre atuuri este pretul bineinteles totodata apreciez bateria mare si displayul.

  148. Bateria 300 mAh si in plus de cerintele concursului, camera 13 MP si dual sim !

  149. Imi place foarte mult displayul generos si batetia de 3000 mh care acum chiar influenteaza deciziea de a achizitiona un smartphone

  150. camera de 13 MP, cu lentile Carl Zeiss, autofocus, LED flash și senzor de 1/3”

  151. Ecranul este destul generos , procesorul destul de puternic, aspectul placut si sistemul de operare ce nu da crash-uri la aplicatii il fac telefonul ideal pentru orice domeniu. Sa nu mai vorbim de camera foto ce bate cu usurinta telefoanele ce folosesc android.

  152. În prunul rând îmi place că are diagonala mare. Apoi sistemul de operare care că deveni foarte plăcut de utilizat pe acest model de telefon.

  153. Camera de 13 mp si acumulatorul de 3000 mAh care-i ofera o autonomie excelenta.

  154. Primul este faptul ca e dual sim , n-as mai sta cu doua telefoane indiferent ce marca ar fi , pentru a folosi doua cartele , iar al doilea este camera de 13 MP.Ideal ar fi fost de 16 mp, dar e bine asa…

  155. imi place foarte mult display – ul terminalului si cel mai mult sistemul de operare Windows 8.1 GDR2 ecranul și camerele care sunt foarte bune chiar daca este noapte afara poti sa citesc mesaje sau sa fac poze de calitate are un pret foarte bun care ma incinta

  156. autonomia bateriei de 3000mAh si camera foto de 13 mp si faptul ca funcționează cu cel mai recent build oficial de Windows Phone 8.1 plus firmware-ul Denim.

  157. Imi place foarte mult pretul foarte atragator si imi place cel mai mult si bateria de 3000mAh si camera de 13 Mpixeli imi place sa fac poze de calitate si sa am baterie mai multe zile

  158. In mod evident camera. Nici bateria de capacitate mare si nici sistemul de operare care raspunde aproape instantaneu la comenzi n-ar fi de neglijat.

  159. camera de 13 MP, cu lentile Carl Zeiss, autofocus, LED flash și senzor de 1/3”

  160. un aparat cu autonomie, o cameră foto bună și viteză de lucru decentă ….produs bun, pret corect!

  161. Sistemul de operare, camera de 13 Mpixeli, display-ul si autonomia oferita de bateria mare sunt lucrurile care-mi plac la acest smartphone, in ordinea enumerata .

  162. Imi place faptul ca este dual sim si imi pot pastra toti prietenii aproape de pe ambele retele de telefonie mobila!

  163. Acumulatorul de 3000 mAh ce ii da o autonomie decenta, tehnologia LTE 4G, dar si camera destul de ok.

  164. Faptul că funcționează cu cel mai recent build oficial de Windows Phone 8.1 plus firmware-ul Denim.

  165. funcționează cu cel mai recent build oficial de Windows Phone 8.1 plus firmware-ul Denim.

  166. Opțiunea Sunlight readability ( eu am un HTC 510 care sta prost rau la capitolul asta

  167. Imi place camera principala de 13 MP , ca este dual sim si are 8 GB memorie de stocare interna.

  168. In primul rand Pachetul Office integrat si autonomia oferita de acumulatorul de 3.000 mAh!

  169. in primul rand dual-sim ,as scapa de doua telefoane pe care le port dupa mine mereu si autonomia bateriei!

  170. Avandun copil mi este foarte importanta carcasa, sa fie destul de rigida si sa se poata schimba. De asemenea ma incanta camera de 13mpx.

  171. cel mai mult imi place camera primara 13 MP, 4128 x 3096 pixels, Carl Zeiss optics, autofocus, LED flash.

  172. Ma atrage in mod special sisitemul de operare WINDOWS 8.1 GDR2 la acest telefon ( si UPGRADE WINDOWS MOBILE 10).

  173. La acest model imi place faptul ca are ;4G, WiFi, GPS, bateria de 3000 mAh ,Camera de 13 MP, cu lentile Carl Zeiss si ca va primi upgrade-ul la Windows 10 Mobile.

  174. Prețul de achiziție foarte bun avand in vedere că primim și o licență de Microsoft Office 365 Personal pentru un an .

  175. camera de 13 Mpixeli si sistemul de operare Windows 8.1 GDR2 si bateria de 3000 mAh

  176. IMI PLACE FOARTE MULT PENTRU CA ESTE UN PRODUS COMPLET SI COMPLEX CARE ARE UN ASPECT DEOSEBIT SI O PERFORMANTA RAPORT PRET CALITATE,

  177. Camera de 13 MP, cu lentile Carl Zeiss si faptul ca va primi upgrade-ul la Windows 10 Mobile.

  178. DISPLAY Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors
    Size 5.7 inches (~69.1% screen-to-body ratio)
    Resolution 720 x 1280 pixels (~259 ppi pixel density)
    Multitouch Yes
    Protection Corning Gorilla Glass 3
    – ClearBlack display
    PLATFORM OS Microsoft Windows Phone 8.1 with Lumia Denim
    Chipset Qualcomm MSM8226 Snapdragon 400
    CPU Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7
    GPU Adreno 305
    MEMORY Card slot microSD, up to 128 GB
    Internal 8 GB, 1 GB RAM
    CAMERA Primary 13 MP, 4128 x 3096 pixels, Carl Zeiss optics, autofocus, LED flash
    Features 1/3” sensor size
    Video 1080p@30fps
    Secondary 5 MP, 1080p
    SOUND Alert types Vibration; MP3, WAV ringtones
    Loudspeaker Yes
    3.5mm jack Yes
    COMMS WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA, hotspot
    Bluetooth v4.0, A2DP
    GPS Yes, with A-GPS, GLONASS, Beidou
    NFC Yes
    Radio FM radio
    USB microUSB v2.0
    FEATURES Sensors Accelerometer, proximity, compass, sensor core
    Messaging SMS (threaded view), MMS, Email, Push Email, IM
    Browser HTML5
    Java No
    – MP3/WAV/eAAC+/WMA player
    – MP4/H.264/WMV player
    – OneDrive (30 GB cloud storage)
    – Document viewer
    – Photo/video editor
    BATTERY Li-Ion 3000 mAh battery
    Stand-by Up to 936 h (2G) / Up to 936 h (3G)
    Talk time Up to 31 h 20 min (2G) / Up to 23 h 40 min (3G)
    MISC Colors Matte cyan, Orange, Black, Matte white, Glossy white
    Price group About 230 EUR
    TESTS Display Contrast ratio: 1119:1 (nominal), 3.065 (sunlight)
    Audio quality Noise -93.0dB / Crosstalk -94.4dB
    Battery life
    Endurance rating 74h

  179. dintre trăsăturile/caracteristicile lui Lumia 640 XL cel mai mult imi place camera primara 13 MP, 4128 x 3096 pixels, Carl Zeiss optics, autofocus, LED flash.

  180. Cele mai faine chestii sunt fluiditatea sistemului de operare, faptul că va primi Windows 10, camera şi autonomia. Păcat că Microsoft nu investeşte mai mult într-un app-store decent; plus că nu ştiu de ce se încăpăţânează, nu ar fi mai simplu să facă ceva de genul BB 10 OS?

  181. 4G, WiFi, GPS, bateria de 3000 mAh și subscripția gratuită pe un an pentru Office 365

  182. Imi place raportul pret/calitate, ecranul generos si ca sistemul se misca mult mai bine decat un Android

  183. Sistemul de operare cu actualizarea Gdr2, preț,display de 5,7,autonomia bateriei, camerele foto și cum se mișcă din toate punctele de vedere. Îl recomand cu încredere!!!

  184. camera de 13 MP,e cea ce mi-a placut din review-ul prezentat la testul foto Lumia 640 XL

  185. SO foarte intuitiv, diagonala ecranului si caracteristicile lui – tehnologia ClearBlack, camera foto principala de 13 MP si nu e de omis nici cea frontala pentru selfie de 5 MP.

  186. M-a atras ca are memoria internă de 8GB, bateria de 3000mAh sI display de 5.7 inci.

  187. Bateria si specificatiile. Procesorul ala este fantastic. Mi-ar placea un asa telefon.

  188. Interesant din punctul meu de vedere sunt:1) raportul preţ/calitate; 2) Nokia Drive Here+ cu navigaţie asistatã de G.P.S. ; 3) camera de 13 MP ; 4) procesorul Qard-core.

  189. Display de 5.7 inci cu 720 x 1280 pixeli, camera de 13 Mpixeli si autonomia bateriei

  190. Pe langa raportul pret/calitate, la acest model ma atrage si ecranul Glance (care oferă notificări pe diverse intervale orare) și chiar Nokia Drive Here+, soluția de navigare asistată de GPS cu hărți gratuite pentru toată lumea!+ camera de 13 MP, cu lentile Carl Zeiss, autofocus, LED flash și senzor de 1/3”

  191. Camera de 13 MP, cu lentile Carl Zeiss, autofocus, LED flash și senzor de 1/3”.

  192. Bateria, ecranul și camerele care sunt foarte bune chiar si in conditii de iluminare slaba.

  193. imi place foarte mult display – ul terminalului si cel mai mult sistemul de operare Windows 8.1 GDR2

  194. Raport pret/calitate si integrarea serviciilor Microsoft intr-un sistem mult mai stabil decat Android OS.

Nu se mai pot adauga comentarii.

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep