HomeFeaturedFocusHTC One M9 devine mai bun: autonomie, camera printr-un update de firmware...

HTC One M9 devine mai bun: autonomie, camera printr-un update de firmware 1.40.401.5

HTC-One-M9_camera

Citeam mai demult că e în lucru un update de firmware pentru HTC One M9 care va îmbunătăți semnificativ camera de pe One M9 și va aduce și o creștere a performanței și a autonomiei. Azi aflu (via phonearena) că respectivul update a început deja să sosească pe anumite aparate din Europa, Asia și Orientul Mijlociu. Vorbim aici de update-ul 1.40.401.5 ce nu se referă la Android 5.1 Lollipop ci la două componente care în momentul de față trag în jos modelul One M9: camera foto și performanța (mai exact încălzirea aparatului.

Pe zona de camerei foto update-ul de care vorbim aduce îmbunătățiri la nivelul expunerii automate și va elimina situațiile în care imaginile devin spălăcite. Și în zona low-light vor veni schimbări legate de eliminarea zgomotului de fond ce vor facilita capturi de imagini mai bune. Și se mai reduce și zgomotul de galben/verde ce mai apar când condițiile de fotografiere nu sunt cele mai bune.

Pentru mulți s-ar putea ca elementele asociate consumului de baterie și încălzirii excesive să fie mult mai bine primite.
Așteptăm să vedem când apare firmware-ul și care e impactul lui în funcționarea lui One M9. Până acum nu a venit pe modelul folosit de noi. Voi l-ați primit? Ceva schimbări notabile?
Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep