HomeEvenimenteInvitatie la workshop-ul Windows 10 Deep Dive for Developers - Bucuresti

Invitatie la workshop-ul Windows 10 Deep Dive for Developers – Bucuresti

windows 10 deep dive

Imediat după lansarea mondială a lui Windows 10 Ciprian Jichici organizează la București evenimentul ”Windows 10 Deep Dive for Developers” la Hotel Capital Plaza Conference Center. Ca să fiu mai clar, pe 30 iunie de la 15:30 la Hotel Capital Plaza Conference Center sunteți așteptați la un workshop despre dezvoltarea pe Windows 10.

Credeți-mă că o să vă pară tare rău dacă nu veți ajunge la aceasta prezentare. Fiind vorba despre un deep dive mă aștept să primiți informații super tehnice despre Windows 10 și dezvoltarea de aplicații Universal.

Ciprian Jichici

Event Description

Veniti alaturi de noi la unul din primele evenimente din Romania dedicat dezvoltatorilor interesati de noutatile pe care le aduce noul sistem de operare Windows 10.

Vom discuta despre modificarile majore introduse in sistemul de operare, despre noi abordari de arhitectura precum si despre modificarile aduse uneltelor de dezvoltare in vederea suportului pentru noile functionalitati.

Va asteptam marti, 30 iunie, la centrul de conferinte al hotelului Capital Plaza din Bucuresti pentru cateva ore de cod si discutii tehnice detaliate despre Windows 10.

Participarea e gratuită și cum probabil numărul de participanți va fi limitat din cauza spațiului ar fi bine să nu mai stați pe gânduri și să vă asigurați intrarea. Intrați aici și înregistrați-vă rapid că e gratuit!

Mie deja îmi pare rău că nu am cum să ajung.

via genisoft

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep