HomeFeaturedFocusMeizu m2 note poate calatori oriunde

Meizu m2 note poate calatori oriunde

Din când în când apar semne că producătorii de smartphone din China, cei care uimesc mereu prin raportul preț/specificații se uită și înspre piețele occidentale. Semne care mă bucură și care sper că se vor concretiza. De exemplu, proaspăt anunțatul smartphone Meizu m2 note dispune de suport pentru conectivitate LTE în toate tipurile de rețele, nu doar în cele specifice Chinei. Să fie oare un semn că se va vinde și în afara Asiei? Bine ar fi!

Nu de alta, dar telefonul chiar arată bine. Meizu m2 note este construit în jurul unui chipset MediaTek MT6752 cu procesor octa-core (Cortex-A53) la 1,3 GHz și GPU Mali-T720 MP3 cu memorie RAM de 2 GB. În fața lor se găsește un display IGZO de la Sharp, full HD de 5,5 inchi. Stocarea internă este de 32 de GB și poate fi extinsă prin slot microSD (doar în cazul versiunii single-SIM, versiunea dual-SIM nu are acest slot). Camerele foto sunt de 13 megapixeli (cu senzor CMOS de la Samsung) cea principală și de 5 megapixeli cea frontală, iar acumulatorul este de 3100 mAh.

Partea frumoasă abia acum vine. Prețul lui Meizu m2 note, valabil deocamdată pentru piața din China, este de aproximativ 160 de dolari. Păi să nu îți dorești un asemenea telefon și mai aproape de casă?

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep