HomeFeaturedFocusSfat: cum cresti viteza in browser-ul Chrome pe smartphone-ul Android

Sfat: cum cresti viteza in browser-ul Chrome pe smartphone-ul Android

DSC_1007

Vi se pare că browser-ul Chrome de pe Android nu încarcă suficient de repede paginile și că se mișcă greu? S-ar putea să existe o soluție, mai ales pe aparatele ce au sub 1 GB RAM: schimbați niște setări ascunse din Chrome ca să ocupe mai puțină memorie și urmăriți rezultatele – de cele mai multe ori după ce sunt aplicate modificările de mai jos browser-ul Chrome câștigă substanțial în viteză.

La fel ca în versiunile de pe desktop/tabletă, Chrome pentru smartphone (Android) poate fi optimizat prin accesarea unor setări ascunse, disponibile prin lansarea unor pagini speciale ce încep cu chrome://.

În cazul de față ne interesează să modificăm setările din Chrome pentru Android legate de cantitatea de memorie ocupată – pentru asta deschideți Chrome și lansați pagina chrome://flags/#max-tiles-for-interest-area.

Așteptați să se încarce.

Chrome 03Chrome 02

Căutați acum zona Maximum tiles for interest area (folosiți opțiunea de căutare din meniul Chrome). Apoi apăsați pe butonul Default și selectați o altă valoare – încercați cu 256 să vedeți cum e. Alegeți 256 și apoi reporniți browser-ul apăsând butonul Relaunch Now.

Chrome 04Chrome 01

Verificați dacă există vreo schimbare în modul în care se încarcă paginile – pentru aparate cu mai mult de 1 GB RAM sporul de performanță s-ar putea să fie minim.

via phonearena

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep