HomeFeaturedFocusDoogee, un super-erou asiatic?

Doogee, un super-erou asiatic?

Un alt producător chinez, capabil să realizeze terminale impresionante, dar care se cramponează cu încăpățânare de piața din țara natală, un alt smartphone cu specificații de top, care ne umple de invidie că va rămâne peste mări și țări. Este vorba despre Doogee și al său DG700 Pro care promite o configurație capabilă și, cel mai probabil, un preț care să îl transforme într-un nou flagship killer. Chiar dacă terminalul se va lansa doar în luna septembrie, iar detaliile de ordin tehnic pe care le avem la acest moment sunt neoficiale, mașinăria de scurs și distribuit informații din China a demonstrat de atâtea ori că funcționează destul de bine. Așa că sunt șanse reale ca acest smartphone să apară exact așa cum vă voi povesti eu în cele ce urmează că se prezintă.

Am spus-o, din punct de vedere al specificațiilor, Doogee DG700 Pro este una devărat campion. Noul chipset Helio X10 de la MediaTek, cu procesor octa-core la 2,2 GHz, combinat cu o memorie RAM de 4 GB (se pare că va exista și o variantă mai cuminte, cu doar 3 GB de RAM), cu un display fullHD de 5 inchi și cu un acumulator de 6000 mAh, care pare capabil să asigure o autonomie cel puțin interesantă, pare pus pe fapte mari și decis să nu se împiedice prea ușor. Dacă această configurație, care sunt convins că va fi completată cu o cameră foto pe măsură, va avea și un preț decent, are toate șansele să câștige un grup serios de adepți. Din China, din păcate, pentru că prea multe șanse să iasă din țara mamă nu prea sunt.

Ne lovim iarăși de acea teamă a producătorilor chinezi de a se extinde la nivel global, care, la cât de des se face simțită, mă determină să încep să mă gândesc la tot felul de teorii conspiraționiste. Altfel nu prea îmi explic ieșirile destul de timide din zona Asiei.

via GizTimes

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep