HomeFeaturedFocusWindows Insider Preview Build 10158 for PC e gata de download

Windows Insider Preview Build 10158 for PC e gata de download

msft_edge_dark-1024x660

Windows 10 se apropie de finalizare într-un ritm alert – deja suntem pe ultima sută de metri. Joi seara am avut un build de test pentru Windows 10 Mobile Technology Preview, ieri seară a venit încă unul pentru PC: build 10158. Încă nu am avut timp să îl pun pe laptop, dar din ceea ce am citit deja se mișcă foarte bine și are o variantă mai finisată a lui Microsoft Edge ce aduce buton de Home, importul de Favorite, tab-uri personalizate, posibilitatea de redare audio în background din Edge.

Windows 10 Insider Preview build 10158 mai primește o serie de finisări la nivelul interfeței în special pentru opțiunea Continuum.

A venit și rândul Cortanei să primească elemente noi: o dată că se integrează cu Office 365 și apoi zona de setări (Notebook-urile) sunt consolidate pentru un mai bun control. Am înțeles că acum se pot trimite și email-uri doar prin intermediul Cortana (ar trebui să fie o chestie mișto pentru toți cei ce folosesc intens PC-ul la birou și au câteodată nevoie să trimită notificări fără să se oprească din ceea ce fac).

photos-app-1024x622

Aplicația Photos are un acum un update în Windows Store beta ce aduce spor de performanță și multe remedii pentru bug-urile descoperite, inclusiv posibilitatea de a lucra cu GIF-uri animate (?!).

Eu folosesc extrem de mult Snipping Tool pentru captura de imagini și mă bucură mult faptul că Microsoft a introdus opțiunea de așteptare de 5 secunde pentru captură – asta ca să poți surprinde și mesajele de dialog pop-up.

Și poate vestea cea mai bună: se pare că nu sunt probleme majore (cunoscute de Microsoft) cu acest build.

Așa că Insideri, intrăm în linie dreaptă! În mai puțin de o lună avem Windows 10 final. Abia aștept să ajung acasă și să dau drumul la update pe laptop.

via Microsoft

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep