HomeFeaturedFocusXiaomi evita discutiile despre expansiunea internationala

Xiaomi evita discutiile despre expansiunea internationala

Cred că este un titlu mult mai corect decât ceea ce am citit în momentul în care am făcut turul matinal al presei de specialitate. Abundență de titluri conform cărora producătorul chinez extrem de popular în țara natală nu ia în calcul în viitorul apropiat posibilitatea de a vinde gama de telefoane smart și în piețele occidentale. De fapt, dacă aveți răbdare să urmăriți tot interviul lui Hugo Barra, vice-președintele companiei și omul responsabil de operațiunile internaționale ale companiei pentru ReCode, veți vedea că omul spune că pătrunderea pe piețele occidentale, în special pe cea din Statele Unite, face parte din strategia pe termen lung a companiei. De aici și până la titluri cancanistice gen “Xiaomi won’t be entering US smartphone market anytime soon”, mie mi se pare că este totuși o oarecare distanță.

Am lovit în strategia comercială a acestui producător de smartphone ori de câte ori am avut ocazia, cu năduful unuia care ar vrea să aibă acces la telefoane poate chiar mai performante, dar mai ieftine, decât ceea ce propun brand-urile consacrate. Mi se pare că aici este marea diferență dintre Xiaomi și alte companii din industrie și sper ca și ei să înțeleagă chestia asta. Ca să rămâi în top, trebuie să vinzi și în alte părți, nu doar în Asia. Xiaomi a simțit pe propria piele chestia asta, sper că a învățat ceva din regresul înregistrat și din căderea de pe podium.

Cu toate acestea, încercările de a deforma ciudat vorbele unui om mi se par cam de rahat. Așa că haideți să înțelegem din acest material doar că cei de la Xiaomi vor intra și pe piețele occidentale cu telefoanele lor, doar că încă nu consideră că momentul este oportun.

via ReCode

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep