HomeFeaturedFocusLG Bello II anuntat oficial

LG Bello II anuntat oficial

Așa cum îl trădează și numele, Bello II este urmașul lui LG Bello, un entry-level cu care coreenii au ales să lupte cu rivalii de la Samsung. Și Bello II rămâne în același segment, cel puțin prin prisma specificațiilor sale (și sperăm noi și a prețului pe care îl va pretinde). Ca de obicei, telefoanele low-budget de la LG au meritul că aduc utilizatorilor câte ceva din experiența de utilizare și din funcțiile speciale ale flagship-urilor. De această dată vorbim despre Selfie Flash și Gesture Shot, două funcții pe care LG Bello II le va avea integrate.

Din punctul de vedere al configurației nu este nimic spectaculos de remarcat. Un display de 5 inchi și 480 x 854 pixeli ascunde în spatele lui un procesor quad-core de 1,3 GHz, asezonat cu o memorie RAM de 1 GB. Stocarea internă este de 8 GB (există și un slot pentru microSD), camerele foto sunt de 8 și de 5 megapixeli iar acumulatorul este de 2540 mAh. Sistemul de operare este un Android 5.1.1 Lollipop. Specificații de entry-level.

Comercial vorbind, Bello II se va lansa la finalul lunii în India și America Latină. Europa, Rusia și alte piețe fac parte din valul al doilea, unul care se va întâmpla tot pe parcursul trimestrului al treilea al anului. Ciudat este că terminalul se va vinde sub diferite nume pe unele dintre aceste piețe, LG Max sau LG Prime II fiind practic doar nume pentru același produs. Asta este o inginerie de marketing pe care nu o înțeleg musai, dar probabil că specialiștii LG au un suport solid pentru aceste decizii.

via Android Authority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep