HomeFeaturedFocusSe poate root si pe aparatele LG G4 luate de la operatori

Se poate root si pe aparatele LG G4 luate de la operatori

lg-g4-h11

O veste bună pentru toți pasionații de Android: puteți avea root și pe aparatele LG G4 luate de la operatori. Isprava aparține lui thecubed de pe forumul XDA care a creat Low Effort Root, o soluție care schimba imaginea de boot de pe LG G4 cu una ce are contul root activ. Nu se folosește niciun exploit de Android care să permită asta, ceea ce înseamnă că operația de root-are este definitivă.

Partea mai puțin bună este că soluția presupune mai mulți pași ce s-ar putea să fie o provocare importantă pentru un utilizator începător. Sfatul meu este să nu vă apucați de root-at LG G4 decât dacă sunteți stăpâni pe ceea ce veți face și înțelegeți ce se întâmplă după fiecare operație.

Folosirea contului root pe Android aduce extrem de multe beneficii, printre ele amintesc posibilitatea de eliminare a bloatware-ului băgat de operator, instalarea de ROM-uri custom, deci un control total asupra aparatului Android. La polul opus, având activ contul root expuneți smartphone-ul unor pericole majore în cazul în care acesta ajunge să fie infectat.

În final e decizia voastră ce și cum faceți. Eu doar v-am spus că acum se poate face root pe LG G4 și că pașii pe care trebuie să îi urmați sunt pe thread-ul [ROOT] TMO/VZW/ATT/SPRINT/INTL Root your LG G4 with Low Effort Root! de pe forumul XDA.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep