HomeFeaturedFocusCateva detalii despre viitorul Huawei Mate 7S

Cateva detalii despre viitorul Huawei Mate 7S

În ultima perioadă s-au tot înmulțit zvonurile despre Huawei Mate 7S, viitorul phablet al producătorului chinez. Ceva cam timpuriu, aș spune eu, pentru că prezentarea oficială a acestui model va avea loc pe 2 septembrie, în cadrul unui eveniment dedicat, acolo unde Mate 7S va fi vedeta serii. E poate o lovitură pentru cei ce așteptau deja un Mate 8, dar se pare că Huawei vrea să facă lucrurile treptat, pas cu pas. Și cum telefonul a trecut și pe la TENAA, pentru certificarea în scopul vânzării pe teritoriul Chinei, era practic inevitabil să nu avem o scurgere de informații de ordin tehnic, însoțită și de câteva imagini care ne ajută să ne facem o imagine despre viitorul terminal. La nivel fizic nu sunt foarte mari deosebirile față de modelul Mate 7, dar există totuși câteva diferențe notabile. Plasarea logo-ului Huawei este poate cea mai contestată de către public, cel puțin până în prezent.

Din punct de vedere tehnic, telefonul vine echipat cu un chipset proprietar, cel mai probabil modelul de top Kirin 935 cu procesor octa-core (Cortex-A53) și GPU Mali-T628MP4. Memoria RAM va fi de 3 GB (unii așteptau chiar un spectaculos 4 GB), iar ecranul va fi de 5,7 inchi și rezoluție fullHD (1080p). Camera foto principală va avea un senzor Sony de 13 megapixeli. Este confirmată și prezența cititorului de amprentă digitală, devenit deja un must-have pe telefoanele de top de la Huawei. Cât despre sistemul de operare, un Android 5.1 Lollipop cu interfața proprietară Huawei (Emotion UI) peste este responsabilul șef.

Pare a fi un smartphone în lina flagship-urilor actuale, fără a avea însă acea sclipire necesară pentru a se face remarcat. Este doar o opinie personală, cred că ar fi nevoie de un element spectaculos pe care Huawei să îl scoată din pălărie, pentru a trezi interesul consumatorilor pentru acest brand. Și sper ca producătorul chinez să mă surprindă plăcut în momentul lansarii oficiale de la IFA.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep