HomeFeaturedFocusCortana for Android intra in faza publica de testare, poate fi instalat...

Cortana for Android intra in faza publica de testare, poate fi instalat de oricine

Cortana-food-image-576x1024Cortana-image-3-576x1024

Microsoft a anunțat că Cortana pentru Android e disponibil în Google Play, gata de a fi testat de oricine e interesat. Nu vă entuziasmați prea tare pentru că alternativa la Google Now dată de Microsoft merge să fie descărcată oficial doar de cei din SUA, utilizatorii din Europa mai având de așteptat puțin. Asta nu înseamnă că dacă vă interesează să folosiți Cortana și pe Android așa cum o faceți pe Windows 10, nu se poate. Ba da, merge chiar foarte bine. Dacă mergeți pe link-ul din Google Play Store și vă înscrieți în programul de testare iar apoi obțineți APK-ul de Cortana (fie printr-un VPN care să vă ducă în SUA și de acolo să folosiți Google Play de SUA, fie prin descărcarea manuală și instalarea individuală pe smartphone) puteți deveni și voi testeri.

Microsoft a introdus posibilitatea de a folosi butonul HOME de pe Android pentru a porni Cortana și în felul acesta să înlocuiască funcționalitatea lui Google Now. Sunt foarte curios cum merge, imediat ce îmi fac timp să instalez pe HTC One M9 o să vă dau mai multe detalii. Din păcate opțiunea ”Hey Cortana” de pe Windows 10 nu merge încă pe Android dar treaba asta nu ar trebui să vă oprească să folosiți aplicația.

Marele avantaj dat de Cortana pe Android versus Google Now este că aveți aceiași interfață, notificări și funcționalitate ca pe Windows 10, deci puteți să aveți o integrare completă între PC și smartphone.

via Microsoft

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep