HomeEvenimenteO sansa mare pentru un job vara aceasta

O sansa mare pentru un job vara aceasta

Până pe 17 august 2015 are loc Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi, un proiect online de recrutare adresat studenților și masteranzilor care finalizează studiile și vor să se angajeze în această vară. La ediția din acestă vară a Târgului Virtual Hipo pentru Absolvenți participă 36 de companii din domenii variante. În perioada 15 iunie – 31 iulie, au fost înregistrate 150.000 de vizite pe platforma dedicată evenimentului virtual, iar în ceea ce priveste orașele din care a fost accesat evenimentul, acestea sunt: București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov.

Care sunt salariile cu care sunt remunerati studentii la primul lor job? In urma studiului realizat de Hipo.ro privind Piata fortei de Munca in 2015 a reiesit ca 39% dintre absolventii promotiilor anterioare au declarat ca la primul job full-time au avut un salariu net cuprins intre 150 si 250 euro, 23% dintre ei intre 250 si 350 euro, in timp ce 19% au avut salarii peste 350 euro, iar 16% salarii sub 150 euro.

salarii_absolventi

In plus, tinerii primesc din partea companie o serie de alte extrabeneficii, printre care cele mai frecvente sunt: zilele de concediu, bonurile de masa, asigurarile medicale, training-uri si cursuri de specializare, burse de studiu, vacante platite.

Mai multe informații despre Targul virtual Hipo.ro pentru Absolventi sunt disponibile 24h din 24h, pe site-ul proiectului, până pe 17 august.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep