HomeFeaturedFocusXiaomi Mi 5 scoate cateva specificatii la lumina

Xiaomi Mi 5 scoate cateva specificatii la lumina

Așa cum îi stă bine unui flagship încă neanunțat oficial care se respectă, câteva specificații tehnice, suficiente cât să stârnească fanteziile fanilor înfocați de tehnologie mobilă, au fost făcute publice. Bine, la modul oficial ele au răzbătut înspre presă fie accidental, fie prin surse rău-voitoare, însă eu am o teorie conform căreia, dat fiind că și leak-urile sunt o formă de marketing, ba chiar una foarte eficientă, companiile nu au nici o reținere în a scăpa informații înspre public, pentru a menține trează atenția utilizatorilor și pentru a menține interesul presei focusat pe un dispozitiv anume.

Așa că eu pun pe seama unei astfel de strategii a celor de la Xiaomi faptul că au ieșit la iveală câteva specificații de-ale viitorului flagship. Pe de altă parte însă, trebuie să recunoaștem că ele arată bine și conturează portretul unui adevărat purtător de stindard pentru producătorul chinez, o adevărată armă care să îi ajute pe cei de la Xiaomi să își atingă obiectivele îndrăznețe de vânzări propuse pentru anul în curs.

Un ecran QHD de 5,3 inchi (1440 x 2560 pixeli și 554 ppi densitate) asezonat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 820 (procesor octa-core și GPU Adreno 530) și cu o memorie RAM de 4 GB, sună foarte tentant. Dacă adăugăm o stocare internă de 16 sau 64 GB, o cameră foto principală de 16 megapixeli (dual LED flash), un cititor de amprente digitale, conectivitate USB-Type C, un acumulator de 3030 mAh, un sitem de operare Android 5.1.1 cu MIUI 7 peste el, o grosime de doar 5,3 milimetri și mai ales un preț sub 400 de dolari, avem deja portretul unui potențial succes de vânzări pentru Xiaomi. Deși chinezii au un alt fel de a aprecia succesul în vânzări, unul la care Mi 5 nu prea se pretează.

Zvonurile vorbesc și despre o versiune Xiaomi Mi 5 Plus, cu un ecran mai mare, de 5,7 inchi și un cuplu de camere foto de 24și de 13megapixeli. Aici însă lucrurile sunt mult mai neclare, așa că propun să rămânem cu atenția focusată pe Mi 5. Astfel, scopul campaniei de leaking a Xiaomi va fi atins.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep