HomeFeaturedFocusSony a prezentat oficial SmartBand 2

Sony a prezentat oficial SmartBand 2

Aflat la a doua generație, produsul este o combinație de senzor care măsoară pulsul și accelerometru, care combină informațiile obținute de la cei doi senzori pentru a oferi informații despre puls, pentru a monitoriza activitățile sportive, pentru a realiza o monitorizare a somnului, pentru a analiza perioadele de stres și pe cele de acalmie. De asemenea, dispozitivul are și funcții de ceas deșteptător și aduce notificări (vizibile și prin semnale luminoase de diferite culori) despre apeluri, mail-uri, mesaje text, tweet-uri și mai știu eu ce alte modalități de comunicare.

Partea oareșcum mai interesantă este că Sony SmartBand 2  are certificare IP68, care se traduce prin rezistența la scufundări de până la 3 metri pe perioade sub jumătate de oră. Compatibilitatea cu dispozitivele mobile este limitată în jos până la Android 4.4 KitKat și la iOS 8.2, așa că acest gadget este deschis unei mulțimi destul de numeroase de utilizatori. Legat de autonomie, producătorul nipon afirmă că o utilizare de două zile complete poate fi obșinută în urma unei încărcări de o oră. Informațiile de ordin tehnic se rezumă la ecranul e-paper de 1,4 inchi.

Prețul se va situa undeva în jurul valorii de 120 de euro. Produsul este programat să devină disponibil cândva pe parcursul lunii următoare și cei de la Sony au anunțat o disponibilitate globală pentru SmartBand 2, care include și Europa. Așa că cei interesați mai au nevoie de puțină răbdare.

via TheVerge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep