HomeFeaturedFocusSony sfatuieste utilizatorii de VAIO sa nu treaca la Windows 10

Sony sfatuieste utilizatorii de VAIO sa nu treaca la Windows 10

sony-vaio-windows-8-press1_1020_gallery_post

Nici nu știu cum să privesc atitudinea Sony vizavi de această situație: în 2014 și-au vândut divizia de PC-uri/laptop-uri unei firme de investiții din Japonia dar au rămas în continuare responsabili de oferirea de suport utilizatorilor de VAIO. Și cu toate că știau de Windows 10 de mai bine de un an, s-a lansat Windows 10 și ei nici acum nu au driverele gata?

Și în plus sfătuiesc utilizatorii să nu pună Windows 10 pentru că s-ar putea să apară probleme?!

image

“Although Microsoft is offering the Windows 10 upgrade, it is strongly recommended that you wait to install it until the drivers & installation instructions are available for your VAIO PC.”

Adică să aștepte încă vreo 2 luni până se apucă aștia de la Sony să scrie drivere compatibile cu Windows 10. Păi cum explică dânșii că la alții (să zicem APPLE) driver-ele de Windows 8.1 merg super bine pe Windows 10 iar la Sony nu? Că au fost scrise cu picioarele și în loc de compatibilitate Sony a avut grijă să umple cu bloatware toate laptop-urile VAIO?

Că eu altceva nu pot să înțeleg din această atitudine: știi că oamenii vor dori să treacă repede la Windows 10 și tu nu faci nimic în privința asta?

Te doare capul! Dar până la urmă e de înțeles de ce a pierdut Sony piața de laptop-uri, cu o astfel de atitudine nu poți rezista pe piață.

Dacă din păcate sunteți posesori de Vaio, îmi pare rău pentru voi că va mai trebui să stați vreo 2-3 luni până să puteți trece la noul Windows.

via Sony

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

7 COMENTARII

  1. Sony sfideaza utilizatorii de mult timp , nu doar cu privire la windows 10. Suportul din Romania este execrabil atat pe situl lor cat si la cel telefonic. Nu vor lansa drivere pentru noua versiune de windows pentru ca nu-I intereseaza utilizatorii de vaio. Am ramas fara support la trei laptopuri vaio dintre care la unul cu driver NVidia hibrid. Am decis sa nu mai cumpar niciodata absolut nici un produs de la aceasta firma pentru neseriozitatea dovedita in ani de zile. Suportul este zero barat, preturile uriase si respectul fata de clienti mizerabil.

  2. Și in cazul Asus este la fel, dar dacă se adaugă tupeul din răspunsul celor de la suport cred că îi depasesc pe cei de la Sony. La fel HP.

  3. Vaio SVE1512E6E. Driverele au ramas de la Win 8.1 si chiar a facut windows update la cateva. Singurul lucru diferit este timpul de boot care este mai mare fata de win 8.1.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep