HomeFeaturedFocusDeluxe si Laser, nume noi in familia ZenFone 2 de la Asus

Deluxe si Laser, nume noi in familia ZenFone 2 de la Asus

La evenimentul din India la care Asus a prezentat oficial modelul ZenFone Max, au mai avut loc și alte premiere. Pe lângă lansarea în India a modelului ZenFone Selfie, taiwanezii au mai prezentat un ZenFone 2 Deluxe (probabil cel mai pretențios smartphone actual al acestui producător, noul flagship), o versiune fără diferențe de ordin tehnic a lui Asus ZenFone 2, cu modificări de design în partea din spate, cu o carcasă ce aduce cu foarte bătrânul HTC Diamond, unul dintre primele smartphone-uri cu care m-am jucat. Însă modelul cu adevărat nou care a mai apărut în peisaj, a fost ZenFone 2 Laser, denumit astfel după autofocus-ul asistat de laser al camerei foto principale.

Laser vine în trei variante, care au câteva trăsături în comun. Acestea sunt protecția cu Corning Gorilla Glass 4 a ecranului și rezuluția HD (720 x 1280 pixeli), stocarea internă de 16 GB și prezența microSD-ului,  camera foto principală de 13 megapixeli, camera foto secundară, de 5 megapixeli, Android-ul 5.0 Lollipop, acumulatorul de 3000 mAh și abilitățile dual-SIM și conectivitatea LTE.

La capitolul diferențe, notăm o primă versiune cu ecran de 5,5 inchi, chipset Snapdragon 410 și 2 GB de memorie RAM, una ceva mai puternică, cu același ecran, dar cu chipset Snapdragon 615 și 3 GB de memorie RAM și cea de vârf, care urcă ecranul la 6 inchi. Amețeală destul de multă, dar este posibil ca Asus să distribuie aceste versiuni prin piețe diferite. Deși nu se cunosc detalii despre disponibilitatea sa (care, sper eu, nu se va limita doar la India, acolo unde a fost prezentat), prețurile pentru ZenFone 2 Laser vor începe de la aproximativ 160 de dolari și vor ajunge până la 280 de dolari, în funcție de versiune.

via PhoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep