HomeFeaturedFocusTelefonul modular de la Google mai intarzie

Telefonul modular de la Google mai intarzie

Numit și Project Ara, smartphone-ul modular promis de Google se pare că va fi întârziat. Deși programat să ne uimească undeva spre finalul acestui an (zvonurile dădeau Puerto Rico ca fiind locația aleasă de Google pentru a arăta acest dispozitiv), se pare că acesta va mai sta o vreme departe de ochii presei și ai curioșilor. Google a ales să prelungească în mod voit faza de dezvoltare a proiectului, datorită problemelor apărute pe parcurs.

Deși unele voci mai răutăcioase spun că nu este niciun fel de surpriză, ba chiar este o obișnuință pentru un proiect Google, țin să fiu de acord că un astfel de dispozitiv revoluționar are nevoie să fie cât mai bine pus la punct în momentul apariției și prezentării oficiale. Motiv pentru care, în ciuda curiozității maxime și a dorinței de a afla cât mai multe detalii despre Project Ara, consider că Google a luat decizia corectă atunci când a amânat dezvelirea oficială.

Probabil că până atunci vom mai primi detalii și poate chiar imagini cu terminalul pe filiera neoficială, dar extrem de eficientă, a informațiilor scurse „accidental”.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep