HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi Note 2 disponibil la precomanda la nivel global

Xiaomi Redmi Note 2 disponibil la precomanda la nivel global

S-ar putea să sune foarte bine, pentru că vorbim despre un telefon cu o configurație atractivă și un preț foarte mic. Xiaomi Redmi Note 2 propunea un display full-HD de 5,5 inchi (1080 x 1920 pixeli), un chipset Helio X10 de la MediaTek, cu procesor octa-core, o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 16 GB și o cameră foto principală de 13 megapixeli, toate ținute în viață de o baterie de 3060 mAh, la un preț de aproximativ 125 de dolari la momentul lansării sale din China.

OK, prețul este ușor modificat la Oppomart, acolo unde telefonul costă 179 dolari, dar chiar și la banii ăștia, mie tot mi se pare o afacere. Mai mult, este disponibilă și versiunea Redmi Note 2 Prime, cu o capacitate de stocare dublată, de 32 de GB și cu un procesor mai bun, la un preț de 209 dolari. Și da, România apare în lista de expedieri a celor de la Oppomart, chiar dacă, momentan, nu există încă un cost de transport până la noi în țară. În funcție de acesta și de taxele vamale, lucrurile se mai complică puțin.

oppomart xiaomi redmi note 2

Însă vorbim totuși de un smartphone cu 2 GB de memorie RAM și procesor octa-core și de un preț în continuare ceva mai mic decât al unui Allview, spre exemplu. Merită sau nu? Allview sau Xiaomi?

via Oppomart

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep