HomeFeaturedFocusCum fotografiaza Samsung Galaxy S6 Edge+

Cum fotografiaza Samsung Galaxy S6 Edge+

20150919_220144

Cred că cea mai întâlnită întrebare după ”cât ține bateria lui Samsung Galaxy S6 Edge+” este ”cum fotografiază, își merită banii?”.  Răspunsul la această întrebare e simplu: Samsung Galaxy S6 Edge+, alături de Samsung Galaxy S6 Edge, are probabil cea mai bună cameră foto existentă acum pe un smartphone. Face poze excelente în cam orice situație dacă utilizatorul are habar de niște reguli simple: să folosească regulile de încadrare, să se ajute de lumina naturală, să captureze mereu 2 sau mai multe cadre etc.

Partea și mai faină este că deși pune la dispoziția utilizatorului 9 moduri predefinite cu setări de fotografiere/filmare tot cel Auto va fi cel mai folosit și bineînțeles, cel care reușește să dea aproape mereu rezultate foarte bune. În perioada de testare a lui Samsung Galaxy S6 Edge+ primit de la Orange prin programul Orange Smartphone Testers am folosit aproape exclusiv modul Auto și rezultatele obținute au fost foarte bune. De la poze de portret, la prim planuri și imagini de noapte S6 Edge+ și-a făcut treaba excelent.

Screenshot_2015-09-21-20-42-05

Fără nicio urmă de îndoială camera de 16 MP cu stabilizare optică de pe S6 Edge+ merită toți banii. Ca să vă convingeți vă invit să urmăriți un set de poze făcute cu S6 Edge+, toate pe modul Auto, adică cel în care nu ai altceva de făcut decât să apeși ca să spui aplicației unde să focalizeze și apoi capturezi poza.

Un set de poze realizate cu Samsung Galaxy S6 Edge+

Posted by Mobzine Romania on 20 Septembrie 2015

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep