HomeGames ArenaGuild Wars 2 devine gratuit!

Guild Wars 2 devine gratuit!

Nu mai trebuie să cumpărați Guild Wars 2 pentru a-l juca. Campania de bază este acum gratuită, jucabilă cap-coadă cu toate funcțiile sale, toate elementele, totul, absolut totul!

Desigur, limitările pentru numerele de personaje, numărul de saci, chat, și toate cele, găsite la fiecare MMO care poate fi jucat gratuit, sunt valabile și aici.

De ce a făcut ArenaNet asta, având în vedere că au vândut 5 milioane de exemplare deja, și nu are taxă lunară? Din câte spun, pentru ca atunci când lansează expansion-uri, ca cel din octombrie, Heart of Thorns, să nu creeze confuzie pentru cei care abia acum se apucă de Guild Wars 2, care vor să joace cu prietenii lor care au fiecare expansion.

În mod paradoxal, au reparat problema asta fără să facă jocul gratuit, în același mod în care o face și Blizzard. Înainte de fiecare expansion, pun la un loc toate extensiile și jocul de bază într-un singur pachet.

Dar, hei, cine sunt eu să îi critic. Guild Wars 2 mi s-a părut grozav jucând ca Mage, groaznic jucând ca Ranger. Lumea era dinamică… în sensul că puteai salva același sat de același inamic de vreo 3 ori pe zi, dar la prânz se întâmpla altceva. E oricum mai mult decât ofereau alte jocuri.

Acum, de NCsoft și-ar aminti că ar fi putut să facă Tabula Rasa gratuit, dar au decis să nu o facă, în mod repetat.

Material preluat de pe Games Arena.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep