HomeFeaturedFocusSe pare ca Microsoft a dat drumul la Windows RT 8.1 Update...

Se pare ca Microsoft a dat drumul la Windows RT 8.1 Update 3, cu Start Menu pe Surface 2

windows rt

Se pare că Microsoft a dat drumul la Windows RT 8.1 Update 3 pentru Windows RT, update ce va aduce noul meniu start din Windows 10 și pe tabletele Surface 2. Deși am verificat de mai multe ori azi dimineață, eu nu am primit încă update-ul dar conform lui Thurrott el a ieșit deja.

Microsoft a zis că nu va aduce Windows 10 pentru tabletele Windows RT ci doar acest Update 3 de Windows RT 8.1 în care se vor regăsi parțial elemente din Windows 10. Unul dintre ele este noul meniu de Start dar pentru care există opțiunea de a fi anulat și păstrat vechiul START. Eu unul nu văd de ce ai vrea noul meniu de START de Windows 10 pe o tabletă pe care o folosești exclusiv touch – nici aplicații de tip desktop nu ai suficiente și nici utilizarea lor fără o tastatură adecvată nu e un lucru ușor (Touch Cover-ul de Surface 2 e o glumă în cel mai bun caz).

Probabil că pe lângă asta au mai fost incluse și ceva optimizări și sper eu niște funcții noi. Imediat ce fac update-ul pe tableta mea Surface 2 o să revin cu mai multe detalii. Pentru moment dați drumul la update dacă aveți un Surface 2 și eventual spuneți-mi și mie dacă vă place ceea ce primiți.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep