HomeFeaturedFocusPe 9 octombrie iPhone 6S vine in Romania prin Vodafone

Pe 9 octombrie iPhone 6S vine in Romania prin Vodafone

iphone 6s

O veste bună pentru toți cei ce așteptau să vadă când ajung în România noile aparate iPhone 6S și 6S Plus lansate de Apple acum două săptămâni: mult mai repede decât v-ați fi așteptat. Începând cu 9 octombrie iPhone 6S și 6S Plus vor fi livrate de Vodafone (și probabil de ceilalți operatori) iar din 2 octombrie încep înscrierile pentru precomandă.

“Incepand de vineri, 9 octombrie, Vodafone Romania va oferi utilizatorilor sai noile iPhone 6s si iPhone 6s Plus, cele mai avansate modele de iPhone ale momentului. Utilizatorii interesati se pot pre-inregistra pentru noile iPhone 6s si iPhone 6s Plus, incepand chiar din acest moment, la adresa: www.vodafone.ro,  iar incepand de vineri, 2 octombrie, pot inregistra pre-comenzi pe site-ul companiei, in reteaua de magazine proprii si in magazinele partenerilor. Pentru mai multe informatii despre noile modele de iPhone, va rugam intrati pe www.apple.com/iphone.”

Rămâne să vedem și prețurile cu care ele vor putea fi cumpărate. Nu vă așteptați la minuni, probabil fix aceleași prețuri pe care le-au avut iPhons 6 și 6 Plus la lansare vor fi regăsite pe noua generație.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep